maandag 11 november 2019

Verjaardagsfeestje gouda

Piratenfeesten, Prinsessenfeestjes tot en met de binnenspeeltuin u vind ze allemaal op deze website. Wat dacht u van een middagje ravotten in een speeltuin met taart, cadeautjes en drinken? Laat u inspireren door de vele kinderpartijtjes op onze site. Gekleed in een prachtig kleurrijk kostuum komt de foto act Pretty Smile naar de Nieuwe Markt Passage.


Om het verjaardagsfeestje compleet te maken is er . Extra opties, Prijs per kin Toelichting.

Cadeautje voor ieder kin € 00. Cupcakes versieren, € 75. Klompje schilderen, € 0 Kleine houten klompjes, prijs per stuk. Placemat maken, € 0 Kleurplaat in Aversieren.


Tasje versieren, € 0 Linnen . Tijdens schoolvakantie zijn wij elke dinsdag de hele dag gesloten. Op andere dagen kan je met een verjaardagsfeestje of met een groep terecht. Voor groepen en voor verjaardagsfeestjes is het Verwonderlab ook op andere dagen en tijden open.

Op woensdag en zondag kun je binnenlopen. Het vieren van een verjaardagsfeestje of een bezoek met een groep van meer dan personen kan op alle dagen van de week. Kom samen met je vriendjes of vriendinnetjes naar de leukste bioscoop van Nederland! Om je feestje compleet te maken kun je in aanvulling op het filmticket het volgende reserveren: Ontvangst met slagroomtaart en een glaasje limonade € p. Je kan je bij het superheldenfeest helemaal uitleven. In dit spannende verjaardagsfeestje ga.


Met het Themafeest reserveren we voor uw groep 45minuten lang de prachtig ingerichte Balzaal. Gouda , Rotterdam, Nesselande. In deze Balzaal is vanalles te doen zoals verkleden, dansen, puzzelen en cakejes versieren aan de lange tafel met de grote troon voor de jarige.


Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je kinderfeestje helemaal compleet te maken. Met zeven centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Wil je het leukste kinderfeestje organiseren? Wij hebben jarenlange ervaring in het geven van de beste feestjes.


Van een een verjaardagsfeest met drankjes arrangement tot een jubileum waarbij u alles uit handen geeft. Zo kunt u uw verjaardag jubileum invullen op de manier waarop u dit zelf voor ogen heeft. Daarnaast zijn alle zalen voorzien van climate control, een Wi-Fi verbinding en een geluidsinstallatie met microfoon.


Vier jouw kinderfeestje bij Ballorig. Nodig al je vrienden en vriendinnen uit en vier je verjaardagsfeestje of een ander feestelijk festijn.

Per extra kind rekenen wij € 1(maximaal kinderen in totaal). De kinderfeestjes kunnen worden gereserveerd door middel van het reserveringsformulier. Maak afspraak Plan route.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.