zondag 17 november 2019

Vriendendienst boek

Vriendendienst (hardcover). Zij zouden het leven heel anders aanpakken. VRIENDENDIENST (paperback). In het Engelse landhuis van Arthur de Rothschild komen twintig mensen uit de Londense City bijeen. Het is een bijeenkomst van grote bankiers en enorme mondiale belan.


Vriendendienst boek

In zijn boeken weet Otten altijd een mooie combinatie te maken van feiten en fictie, met een historisch tintje. Precies waar ik van houd! Jammer dat deze auteur niet bekender is bij het grote publiek. Ik vergeleek hem in een eerdere recensie qua stijl met Dan Brown en ook bij het lezen . Dit boek gaat over vriendendienst als cultus, zoals je een kerkdienst hebt en een ordedienst: de dienst der vrienden. Er zijn veertien hoofdstukken die vrijwel allemaal chronologisch worden verteld.


Een enkele keer blikt de verteller kort terug op het verleden. Hier vind je boekverslag van middelbare scholieren van dit boek. Als twee van de vrienden besluiten dat ze recht hebben op een zorgeloze levensavond op een kale berg, worden de scheuren in de vriendschap zichtbaar.


Vriendendienst boek

Pijnlijke akkefietjes uit het verleden spelen op. Waarom haalde één van hen, Aren bij lange na de vijftig niet? Bekijk alles van Aleid Truijens. Dank aan de uitgever voor het beschikbaar stellen van dit geweldig mooi boek ter recensie. Een recensie betekent voor mij een eerlijke mening over een boek.


De omslag is er voor mij niet een waardoor ik het boek zal . Koop nieuw of tweedehands. Dit is een digitaal leesproduct. Na betaling van de bestelling, kunt u een digitaal boek meteen op een computer of daarvoor geschikte ereader lezen. Door op Afrekenen te klikken ziet u af van uw herroepingsrecht en stemt u in met directe levering. U kunt een digitaal boek dus niet ruilen of annuleren.


Vriendendienst boek

Integrale weergave van het gelijknamige boek. AmsterdaCossee, cop. Commissario Brunetti krijgt bezoek van een jonge ambtenaar die onderzoekt of hij de juiste bouwvergunningen heeft voor zijn appartement.


Ze zouden n¾¾it het woord pensioen in de mond nemen, . Brunetti probeert het op een typisch Venetiaanse manier op te lossen: hij kijkt wie in zijn kennissenkring bij de overheid werkt en dit probleem kan laten verdwijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.