woensdag 4 december 2019

Onderzetters maken met servetten

Onderzetters maken met servetten

Hoi hoi, In deze video laat ik zien hoe je deze leuke onderzetters kan maken. Deze heb ik gemaakt van. Voor het vastzetten van jouw leukste ideeën heb je “Mod podge” nodig, dit zorgt ervoor dat het . Laastst kwam ik op internet een stukje tegen waarin stond hoe je goedkoop en makkelijk je eigen onderzetters kan maken. Het leek mij onwijs leuk om te doen, al helemaal omdat ik eigenlijk niet zo creatief ben. De volgende dag sprong ik dus gelijk op mijn fiets om de volgende spullen te halen: - servetten.


De stap-voor-stap uitleg van de basis servetten techniek (decoupagetechniek) vindt u hier : Theedoos decorerenNaast de basis uitleg vindt u onderstaand een voorbeeld van hoe. Servet op houten onderzetters van de Action. Foto op hout maken : Het resultaat is heel leuk en het enige dat je nodig hebt is: een houten plank(je) waar je werkstuk op moet worden afgedrukt. Met speciale lijm een servet op een dakpan of gewoon stuk hout plakken.


De rest versieren met takjes e. HoutwerkjesPalletmeubilairDoe Het Zelfideeën Houten . Foto: Leuk babyshower cadeau! Kan ook goed als huwelijks-en themacadeau, gewoon de cadeautjes erop aanpassen. VOORBEELD Nostalgische voorjaars onderzetters met servetten techniek. Heb jij vaak gasten over de vloer en gebruik je onderzetters om kringen in je tafel te voorkomen?


Onderzetters maken met servetten

Dan is dit artikel weggelegd voor jou! Wij hebben hele leuke ideetjes voor onderzetters die je zelf kan maken op een rijtje gezet! Staan heel leuk op de tafel! Bekijk de video en zie stap voor stap hoe je ze kan maken. Leuke verrassing: je kunt het heel makkelijk zelf maken ! Mod Podge wordt vooral gebruikt bij servetten lijmen op bijvoorbeeld kaarsen, maar het is nog meer dingen te gebruiken.


Eigen onderzetters maken (bron). Wat leuk is van deze diy, je kunt de onderzetters hetzelfde maken als jou servetten. Op tafel ziet het geheel er leuk uit, dat maakt het heel sfeervol, aanvankelijk welk patroon jij kiest natuurlijk, je kan kiezen voor rustigere kleuren net als ik of voor hele mooie en vrolijke kleuren. INSPIRATIE VOORBEELD nostalgische kerst onderzetters zelf maken. Belangrijke informatie voor de bedrukking van servetten en onderzetters.


Onderzetters maken met servetten

Ontwerp: Niet ieder ontwerp of afbeelding is geschikt voor de bedrukking op servetten. Dit heeft ondermeer te maken met het materiaal en kwaliteit van het papier van de servetten , nl. Volle vlakken vergen druktechnisch veel inkt, . Stickers voor servetten.


Een originele manier om je tafel nog feestelijker te maken ! Bestel nu gepersonaliseerde stickers voor servetten. Gebruik de unieke onderzetters als versiering voor dat speciale feestje! Ontbrekend: servetten bol.


Kleed je tafel aan op een unieke en praktische manier met MyDrap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.