woensdag 4 december 2019

Ontbijtshake recepten

Niet iedereen wordt dolgelukkig van een ontbijtje. Toch is goed en gezond ontbijten erg belangrijk. Kijk snel op ons blog voor een lekker recept.


Havermout bij het ontbijt is snel, goedkoop en erg gezond. Zo kan havermout uw cholesterolgehalte verlagen, bevat het van nature geen gluten en levert het weinig calorieën. Bekijk ons recept van een heerlijke .

Ook met banaan, havermout en honing, maar dan in een andere vorm. En stiekem dan toch makkelijk om mee te nemen als je een keertje haast hebt. Snelle ontbijtshake met Banaan.


In dit artikel ontdek je hoe je een gezonde ontbijt smoothie maakt zonder suiker. Je krijgt ook heerlijke recepten voor elke werkdag van de week. Geef jezelf en je dag een goede start met een gezond en voedzaam ontbijt. Ontbijten is belangrijk en heel erg lekker.


Door verder te gaan op deze website accepteert u ons gebruik van cookies bestemd om uw gebruikersgemak te verbeteren en de inhoud en reclame op uw interesses af te stemmen.

Met deze ontbijtrecepten kan je dag niet meer stuk. Het ontbijt is iets wat je eigenlijk nooit mag overslaan. Daaroin plaats van een uitgebreid ontbijt te maken geeft een smoothie vaak de oplossing. Dan zijn deze snelle ontbijt smoothie recepten zeker een goed idee!


Ontdek nu meer dan duizenden smakelijke njam! Bananen maken je smoothie niet alleen romig, maar ook lekker zoet. Omdat een banaan relatief veel (natuurlijke) suikers bevat, geeft hij je snel energie.


Een bananensmoothie is dus de perfecte kickstart in de ochtend! Als je geen tijd hebt om een maaltijd te eten, is een ontbijt smoothie een uitstekend en gezond alternatief. Lekker variëren met de Herbalife maaltijdvervangende shakes, kijk hier voor de verschillende recepten.


Op deze pagina vind je voedzame en snelle ontbijtgerechten. Ik ben iedere dag actief aan het ondernemen en geef training en heb daar voldoende energie voor nodig en die haal ik uit havermout. Daarnaast heb ik meer dan uur . Het lekkerste foodblog van Nederland met makkelijke en gezonde recepten. Veel mensen hebben s`ochtends nog geen eetlust.


Een smoothie is binnen minuut gemaakt en je hebt er de hele dag profijt van. Geen tijd voor ontbijt ? Meer energie en concentratie.

Sinds dien ben ik gaan experimenteren met een smoothie versie van dit recept en in dit artikel wil ik jullie laten zien hoe je met één basis recept.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.