woensdag 25 december 2019

Opruimen marie kondo

Is het tijd om je huis of kledingkast weer eens op te ruimen? Hoe ga je effectief te werk om je bezittingen te minimaliseren? De kinderen van blogger Barbara maken een hoop rommel het is aan Barbara om alles op te ruimen.


Voor altijd een schoon en rommelvrij huis: ervaar hoe opruimen je leven voorgoed kan veranderen! Recensie van de MargrietGeloof het of niet, maar een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimd hoofd.

Ben jij al aan het Konmari-en? De Konmari methode is zó populair dat het al een eigen werkwoord heeft gekregen. En dan weet je dat het menens is. Wij geven jou graag de basics van deze opruim techniek, zodat zelfs de grootste rommelmaker voortaan in een fijn, opgeruimd huis kan wonen.


Ik kwam dit boek overal op internet tegen. Blogs, filmpjes, recensies, . Van opruimen worden niet heel veel mensen blij (wel van het resultaat natuurlijk), maar gelukkig zijn er een heleboel boeken die je een eind op weg helpen naar een opgeruimd huis én een opgeruimd hoofd.

Er waait een frisse wind door opruimland! Nou ja, het is meer een Japanse tornado. In mijn ogen op het dwangneurotische af. Kondo maakt korte metten met rommel.


Een nieuw jaar of een nieuw seizoen start meestal met: opruimen. Opruimen hoeft geen dagelijkse bezigheid te zijn. Alles wat jou niet gelukkig maakt, of wat je niet écht nodig hebt, moet je bedanken en vaarwel kussen!


Japanse huishoudens liefdevol hielp ontrommelen en inmiddels de halve . Met filmpjes en tekeningen om je snel op weg te helpen. Waarom is opruimen belangrijk? Je huis opruimen biedt vele voordelen, zoals meer rust, tijd en geld.


Als je veel rommel in je huis hebt, kan dat behoorlijk wat tij energie en frustratie opleveren. Waar begin je als je je hele woning wilt opruimen ? Ze is ervan overtuigd dat je alleen datgene moet . Eén van dit jaars SXSW-keynote speakers vertelt alles over.

Dus ja, dan zit je ineens met drieduizend anderen te kijken naar iemand die een paar sokken opvouwt. Je échte leven begint, nadat je je huis hebt opgeruimd. Hoe zorg je er voor dat je kinderen hun kamer opruimen ? Maar ook menige volwassene kan nogal wat spullen verzamelen waarmee zijn woonruimte volgestouwd zit. Of medewerkers die al lang in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.