dinsdag 10 december 2019

Plastic beslagkom

Houd er bij de keus voor een beslagkom rekening mee hoeveel inhoud de kom moet hebben. Ook kan je kiezen of je. Het mixen van verschillende ingrediënten wordt wel heel makkelijk met deze stevige Classic beslagkom van Pyrex. Vele aanbiedingen bij bol.


De Curver beslagkom heeft een ingebouwde ergonomische handgreep.

Doordat de beslagkom van kunststof is, is hij eenvoudig te reinigen. Voor het gemak is de maataanduiding aan de binnenkant . Niet alleen voor het maken van beslag taart, cake of oliebollen, maar vooral als tijdelijke afvalbak bij het snijden van groente en fruit voor gerechten. Beslagkom met deksel kunststof.


Een grote beslagkom gebruik je vaker dan je snijplank en mes, vaker dan je meest gebruikte pan: . Ontdek ons brede assortiment beslagkommen en maatbekers tegen lage prijzen. We hebben er in verschillende vormen en stijlen. Geschikt voor gebruik in de magnetron.

Rosti Mepal Margrethe set bestaande uit een witte beslagkom Margrethe liter met een spatdeksel. De spatdeksel is transparant, zodat u altijd goed zicht heeft op de inhou en is voorzien van een . Vandaag bestellen = morgen geleverd. Mengkommen voor al uw mengwerk!


Snelle levering, gratis vanaf € 200! Staat u graag in de keuken om heerlijke gerechten en lekkernijen te maken? Dan is een beslagkom absoluut onmisbaar! Bij Cookinglife vindt u vele mengkommen van diverse materialen. Zo kunt u onder andere kiezen voor kleurrijk kunststof en modern roestvrijstaal.


Welke beslagkom u ook kiest, bij Cookinglife bent u . Bestand tegen koken water en geschikt voor stomen. Temperatuur bereik van -°c. Magnetron en vaatwasmachine bestendig. Ik gebruik ook altijd de plastic beslagkom die bij mijn mixer zat.


Wel is mij vroeger op school altijd geleerd om niet met de mixerhaken langs de zijkant van de kom te gaan, omdat er dan stukjes van de zijkant kunnen loskomen. Beter even tussendoor met een spatel langs de zijkant.

Ik moet eerlijk bekennen . U besteld deze direct online in onze webshop. In combinatie met de aantrekkelijke kortingen van XXLhoreca op al onze mengkommen en mengschalen, is het een prima alternatief voor elke horecaondernemer die ook op de kleintjes let. Zorgvuldig afgewerkt en altijd voorzien van een stevige coating om de mengkom, schaal of beslagkom weer snel en efficiënt schoon . Blokker heeft een ruime keuze in maatbekers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.