dinsdag 10 december 2019

Stolkse weide kinderfeestje

FarmCamps Stolkse Weide. Op de boerderij van boer Wilco en boerin Durkje ontdek je het leven op de boerderij in het oer-Hollandse polderlandschap. Je kunt hier overnachten in een luxe Lodge- of Safaritent, je kinderfeestje vieren, schoolkamp houden of voor boerderijeducatie voor je klas of voor . Op boerderij Stolkse Weide is van alles te beleven.


Voor kinderfeestjes zonder nachtje slapen kun je het beste rechtstreeks met de boerderij contact opnemen. KINDERFEESTJE of SPELEN op de boerderij? Op de Stolkse Weide ben je hiervoor aan het juiste adres!


INFO SPELEN op de boerderij: Wil je met een groepje een dagdeel komen spelen op de boerderij zonder een activiteit of begeleiding van de boer of de boerin? Dat kan ook bij ons op de boerderij. Op zoek naar een leuk kinderfeestje op de boerderij? Als activiteit kun je kiezen uit:.


Stolkse weide kinderfeestje

Kinderfeestje bij de Bakker. MooiMekkerland Geitenmelkbedrijf. Op zaterdag september wordt er een open dag gehouden van 10. Wij zijn gaan logeren bij de Stolkse weide in Stolwijk.


Afgelopen woensdag vierden we Milans kinderfeestje op de boerderij. Of dat een aanrader is lezen jullie in dit verslag! Voor de leukste, meest creatieve en goedkope kinderfeestjes in onder andere Zuid-Holland kijk je op WegmetdeKids, dé website voor uitjes met kinderen.


Zij hebben een melkveehouderij met 1koeien, een camping met safari- en lodgetenten, de leukste plek voor je kinderfeestje en een boerderijwinkel met een heuse melktap. Wow, wat een rust en ruimte! Tot maximaal personen. Aanbieding opvragen Voeg toe aan favorieten . Dat was een heel geslaagd kinderfeestje van Milan op de boerderij! Nu helemaal uitgeteld op de bank.


When you unexpectedly stumble upon this. STOLWIJK, ZUID-HOLLAND - Een originele vakantie vier je bij de boer! Ontspannen, samen genieten en spelen in de prachtige natuur tussen Gouda en Rotterdam. Bij ons Bijzondere kinderfeestje krijg je een feestpakket bij aankomst, steek je overdag - samen met je vriendjes en vriendinnetjes - de handen uit de mouwen op de.


Stolkse weide kinderfeestje

Hiernaast kunnen de kinderen heerlijk spelen in de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.