donderdag 5 december 2019

Smitto frituur

Het is gebleken dat de levensduur van uw apparatuur wezenlijk verlengt door gedegen onderhoud. Omdat een jaar na aanschaf van de frituuroven de garantie vervalt, is dat het ideale moment om u . We denken graag met u mee om gezamenlijk tot slimme frituur - en kookoplossingen te komen. Daarbij gaan we verder . Er komt geen druppeltje vet aan te pas. En toch zijn de snacks die u bereidt met de HiFri net zo krokant en lekker als traditioneel. Vind visbakoven op Marktplaats.


Smitto frituur

Stijlvol, innovatief en betrouwbaar. Voor iedereen een voordeel. De professionele bakwanden van Kiremko worden volledig op maat gemaakt. Wij leveren frituur - en visbakinstallaties van de merken Kiremko, Perfecta, Smitto en Qook!


Waar wij als bedrijf voor de volle 1 achter staan. Uiteraard worden de installaties . De fabriek is gevestigd in Woerden. Snack wagen voor div, doeleinde. Wagen is vanbinnen geheel nieuw bekleed incl,pans smitto bakoven geurkast wagen heeft kenteken uit. Amsterdam (Noord-Holland) . Wij zijn er trots op dealer te zijn van Qbtec.


Smitto frituur

Qbtec is de Nederlandse producent van Kiremko, Perfecta en Smitto frituur - en visbak installaties. Termen als maatwerk ovens, nieuwste technieken, kwaliteit, gebruiksvriendelijkhei hoogste rendement en stijlvol design zijn op deze produkten van toepassing. Reeds jaren is Wihofecta dealer van topmerken op het gebied van frituur -installaties Kiremko, Perfecta en Smitto. Een belangrijk moment voor de erfenis van Quirinus Bakker. Gijs en Marijke Okkerman hebben een cafetaria en ondervinden problemen bij het frituren.


Zij vragen Kiremko om een bakwand naar hun wensen teontwikkelen. De meerprijs voor toestel met ketels 70x45cm bedraagt € 20-. QBTEC schraapt ze bij elkaar. Tevens frituurmanden te koop geschikt voor o. Friteuses zijn er in vele maten en uitvoeringen.


Smitto frituur

Maar ook voor de horeca waar de restaurants en café onder vallen hebben wij de juiste friteuse. Wil u lekker frituren dan kan dat met de tafelmodellen. De staande modellen zijn voor een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.