vrijdag 20 december 2019

Sola comfortline koekenpan

Een gunstig geprijsde zwarte koekenpan van plaataluminium en toch alle voordelen van een keramische anti-aanbaklaag. Ligt lekker in de hand door de softgrip steel en is . De koekenpan is voorzien van een handig handvat en heeft een diameter van cm. Het handvat is voorzien van een soft-grip s. Of een grote boerenomelet bijvoorbeeld.


Ideaal als je dagelijks voor het hele gezin kookt.

Vaatwasmachinebestendig. Geschitk voor alle warmtebronnen. Koekenpannen zijn één van de meest gebruikte pannen in de keuken en mogen dus niet ontbreken. Dit wil zeggen dat de koekenpan beschermd . Niet geschikt voor inductie.


Schrijf als eerste een review! MateriaalAluminium met keramische coating. Door de keramische antiaanbaklaag kleven de ingrediënten namelijk niet snel vast.


De pan is gemaakt van licht plaataluminium, dus hij is zeer handzaam.

Je helpt anderen met hun keuze door jouw ervaring te delen. Sola Fair Cooking cm. Daarnaast maak je wekelijks kans op € 10- en eeuwige roem. Duurzaamheid Staande ovatie.


Nu te koop bij Keukenaccessoiresshop. Nu verkrijgbaar bij De Wit Schijndel. Coolblue: alles voor een glimlach.


Voordelig geprijsde koekenpannen in een lichtgewicht uitvoering en toch alle voordelen van een keramische . Klik en zie welke winkel de beste prijs voor pannen aanbied. Uit de voordelige Comfortline. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden. SOLA 33KERS0Koekenpannen - Leidend in inbouwapparatuur en keuken apparaten. Al meer dan jaar betrouwbaar en goedkoop!


Kijk snel en ontdek het zelf. Winkels in Diemen en Gaanderen. Al jouw favoriete merken onder een dak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.