vrijdag 20 december 2019

Sushi schaaltjes

Tokyo Design Studio Sushi Servies Sojaschaaltjes - Stuks. Deze set bestaat uit schaaltjes voor soja of sausjes. Elk van de schaaltjes heeft een andere moderne print. Visborden, 6-delige set.


Set van prachtige glazen borden in de vorm van een vis.

Een bijzonder mooie set van zes visvormige bordjes, gemaakt van extra gehard. Ook geschikt als serveerschaaltjes voor visschotels, sushi , toastjes etc. Paabahçe staat voor een modern en strak design in . Sushi schaal van biologisch kunststof van de hoogste kwaliteit bij greenbox Bionatic. Biologisch afbreekbare sushibox online bij de groothandel kopen.


Sushiset EH Sushi Set 10-Delig Op . Deze leuke sushi set met bloemdesign is onmisbaar als je sushi gaat eten.

De sushiset is gemaakt van hoogwaardig porselein en mooi afgewerkt. Houdt u van het maken van overheerlijke Japanse sushi? Kom en ontdek het gehele aanbod aan sushi schaaltjes bij Cookinglife! Sushi saus schaaltje voor de sojasaus en wasabi.


Koi karper Sushi Schaal met vakje is een onderdeel van het porseleinen koi karper servies. Een mooi afgewerkt schaaltje met een klein vakje voor sojasaus. Modern 6-delig Sushi Servies.


Geometric Eclectic Collectie. Sushi - schaaltjes , 12-delige set schaaltjes van hoogwaardig wit porselein. Sushi set voor twee personen in een houten kist als geschenkverpakking met doorzichtige deksel. Set gemaakt van porcelein gecraculeerd glazuur.


Categorie Sushi servies van veiling Horeca-apparatuur, kook- en cadeau artikelen te Maassluis op BVA Auctions. Sluitingsdatum wo apr. Kotobuki sushi set 6-delig. Levering gemiddeld binnen dagen.


Rustic sushi schaaltje van House Doctor is een robuust, handgemaakt, schaaltje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.