maandag 23 december 2019

Velgen poedercoaten prijs

Professioneel advies over velgen poederlakken ➔ Exclusief overzicht met bedrijven in België! Stralen en poedercoaten van uw velg kan al vanaf € 5- per velg. Kijk verder voor onze volledige prijzenlijst of kom eens langs, geen afspraak nodig. Voor het opknappen van uw velgen bent u bij Gerritsen aan het juiste adres.


Niet alleen zien je velgen er goed uit, ze zijn ook uitstekend beschermd tegen corrosie en weersomstandigheden. Velgen poedercoaten heeft vele voordelen.

Bij ons kunt u uw velgen laten poedercoaten voor zeer aantrekkelijke prijzen. De totale kosten zijn afhankelijk van uw gekozen opties, op deze pagina vind u de mogelijkheden en bijhorende prijzen. Poedercoaten en stralen van uw velgen ! Maak uw oude velgen weer als nieuw. Prijs vanaf 1euro ex btw per set van 4. Gestraal naaf wordt afgeplakt , randen herstel daarna gepoedercoat , van binnen en buiten.


Langsbrengen, werktijd in dagen . U kiest dan een kleur die u mooi vindt, daarna kunnen wij enkel de voorkant een zilvergrijze kleur geven.

Bovenstaande prijzen is voor het poedercoaten incl. Bij je velgen laten spuiten heb je keuze uit drie pakketten. Per pakket is de mate van afwerking verschillen dit komt tot uiting in de prijs voor de velgen reparatie. Op deze manier bepaal je zelf de prijs voor het spuiten van jouw velgen. Dit zijn de pakketten waar je uit kunt kiezen: . Bij kleine projecten is de prijs van poedercoaten per mof per object iets gemakkelijk vast te stellen.


Verscheidene bedrijven hebben ons voorzien van een indicatie van de prijzen die zijn hanteren. Het poedercoaten van bijvoorbeeld een radiator is ongeveer €3- per m2. Een set van vier velgen kunt u . Bekijk ons overzicht aan specialisten per provincie in ons algemene poedercoating artikel. Neem vrijblijvend contact met ons op.


Wij beantwoorden ze graag! Hierbij een selectie van een aantal specialisten. Let wel op dat prijzen per . Straalbedrijf Asten is gespecialiseerd in het poedercoaten van allerlei soorten metaal ook aluminium. Laat ze dan bij ons poedercoaten , wij maken uw velgen weer als nieuw!


U kun kiezen uit diverse metallic . Prijzen zijn gebaseerd op de maximale breedte van het te polijsten gedeelte Breder: €1extra per velg.

Rand polijsten zonder lak tweedelige velg en €50. Meerprijs blanke lak poedercoaten (losse) velgrand meerdelige velg. OPKNAPPEN van uw VELGEN. Supervelg kan uw velgen poedercoaten , waarna ze er weer uit zien als nieuw.


Hoe werkt het als u besluit de velgen te laten . Welkom bij KCC Almere, voor professionele poedercoating , zandstralen en velgen richten. Soort, Prijs inclusief BTW. Hoge kwaliteit en scherpe prijzen door moderne apparatuur.


Wilt u direct weten wat poedercoaten kost? Stoeprandschade, verwering of aantasting door oxidatie aan velgen ? LMmotorservice verzorgt dit voor je tegen een zeer aantrekkelijke prijs !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.