dinsdag 14 januari 2020

Polar koelkast handleiding

Hallo, Wij zijn in het bezit van een hoekkoelkast merk Polar. Sinds gisteren koelt hij niet meer. Hij geeft nu een foutmelding in het display. Weet iemand een oplossing hiervoor? Handleidingen van Polar kunt u hier gratis en eenvoudig downloaden.


Polar koelkast handleiding

Selecteer uw product en ontvang de handleiding. Op zoek naar een Polar display koelkast - 6liter - CD088? U koopt deze al vanaf € 83bij Polar -webshop. De Polar U6is een gastronorm koelkast in RVS uitvoering voor gebruik in de ( semi-)professionele keuken.


Deze rechtopstaande koeling van Polar is eenvoudig in gebruik. Type apparaat, Vrijstaand ( Koelkast ). Energie-Efficiëntie-Index, 46. Houd uw bestsellers gekoeld. Voorzien van temperatuurregelaar en automatische ontdooiing.


Polar koelkast handleiding

Als u deze pagina heeft gevonden, heeft u waarschijnlijk een probleem en heeft u waarschaijnelijk de danleiding voor het apparaat Polar G6nodig. Controleer dat het een handleiding is voor het apparaat dat u zoekt. In onze databank Polar G6behoort het tot de categorie Koelkast. Bowflex, het B-logo, Bowflex Max Trainer, Bowflex Connect,.


Nautilus, Schwinn en Universal zijn handelsmerken in eigendom van of in licentie gegeven aan Nautilus, Inc. ORIGINELE HANDLEIDING - ENGELSE VERSIE ALLEEN . Gebruik deze gebruiksaanwijzing samen met de Engelstalige manual om de Polar Tens functioneel en veilig te gebruiken. Samen met deze handleiding wordt het gebruik duidelijk en eenvoudig.


Als het bedieningspaneel displays heeft, controleer dan of het om een Alarm koelkastdeur open gaat (zie de regel hierboven). In alle andere gevallen. Scherp geprijsde dubbeldeurs RVS vrieskast.


Geheel RVS zowel inwendig als uitwendig. Wanden en deur voorzien van mm isolatie. Productfiche fitbit flex black: Vind hier de karakteristieken, de handleiding en de accessoires van de fitbit flex black bij Vanden Borre. Manual de instrucciones.


Polar koelkast handleiding

Indien er een storing van uw POLAR product optreedt, dient u de onderstaande tabel te raadplegen alvorens contact op te nemen met uw POLAR dealer of de Hulplijn te bellen. Verplaats de koelkast naar een geschiktere locatie. Hoe de ingestelde temperatuur wordt aangegeven verschilt per koelkast. En in sommige koelkasten wordt een symbooltje gebruikt dat een toe- of afname weergeeft.


In de handleiding van je . Heb je geen handleiding meer? Dan vind je deze gemakkelijk op internet. Zet de thermometer in een glas water voor een betrouwbare . Vergelijkbaar door een apparaat met een omvormer (zoals een koelkast , wasmachine, magnetron of airco) of met een motor.


Naar gelang van de manier waarop dit elektrische apparaat wordt gebruikt, kan de stroombron storingen of een hoorbaar gebrom veroor- zaken. Als het niet haalbaar is om een apart stopcontact te gebruiken, sluit .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.