maandag 6 januari 2020

Salieblad kopen

Onze salie is van farmaceutische kwaliteit. Hierdoor weet je dat deze salie getest is op actieve inhoudsstoffen. Dit in tegenstelling tot de commerciële salie op de markt.


Bestel je salie vandaag, dan heb je het morgen al in huis. Bereiden: Snij de salieblaadjes eventueel fijn.

Voeg salie aan het einde van de bereiding toe, zodat het aroma optimaal blijft. Gebruik salie met mate, omdat de smaak snel overheersend kan worden in het gerecht. Witte salie kopen en afhalen in de winkel kan ook. Verder ook abelone schelpen, aurasprays, alles voor energetisch reinigen.


Hij heeft grijsgroene blaadjes die hij in de winter niet verliest. Van juni tot augustus bloeit hij met allemaal kleine violette bloemetjes. Het blad kan tevens in de keuken gebruikt worden om gerechten mee op . Lees meer over het gebruik en bekijk ons assortiment witte salie.

Dat is een gebundelde “bos” met losse salie blaadjes. Of vraag ons om uitgebreid advies. Gratis verzending vanaf €20! Onze witte salie is een sterke energetische reiniger.


Met witte salie kun je energie reinigen. Naast de witte salie verkopen wij ook andere specifieke producten zoals Abalone Schelp, voor het energetisch reinigen ( zuiveren) van aura's, ruimtes, huizen en voorwerpen. De witte salie die wij verkopen is van . Echte salie ', komt oorspronkelijk uit Zuidoost-Europa en het Middellandse Zeegebied. De Romeinen en Grieken wisten het al: salie zorgt ervoor dat vet eten beter verteert.


Verse salie is volop verkrijgbaar bij de meeste supermarkten. Er bestaat ook salie -olie en gedroogde salie in zakjes. Deze zijn verkrijgbaar bij natuur- en kruidenwinkels.


Salie past ook goed bij . Willen jullie ook deze thee kopen ? Je kunt ook kant-en-klare salie -theezakjes kopen. Een echte winkel met vakbekwame dierenliefhebbers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.