woensdag 15 januari 2020

Smoothie bevroren fruit ah

Pers ondertussen de perssinaasappels uit. Snijd de bananen in stukjes. Pureer al het fruit , het sinaasappelsap en de yoghurt in een blender of in een hoge kom met een staafmixer.


Smoothie bevroren fruit ah

Verdeel de smoothie over hoge glazen. Steek er rietjes in en serveer direct. Smoothiemix aardbei- banaan. Basis voor smoothie avoc-ban-man-anan-ba.


Bestel je diepvries artikelen online bij Albert Heijn. De beste diepvries artikelen thuisbezorgd of ophalen. Maak mijn smoothies met hetzelfde bevroren fruit. Maar niet met melk maar. Heerlijk, ik doe dit ook heel vaak met die doosjes van de AH.


Smoothie bevroren fruit ah

Geheel bevroren fruit smaakt inderdaad niet lekker, maar door het fruit niet helemaal te ontdooien krijgt je smoothie wel een dikkere textuur. Mede door de hippe trend van de smoothies zijn de doosjes diepvriesfruit , die we al jaren in de supermarkt vinden enorm in populariteit gestegen. AH spant de kroon met een fijn ruim assortiment aan diepvriesfruit. Dit fruit is ook veel goedkoper dan vers.


Wat zijn nu precies de verschillen tussen vers fruit. Bij Albert Heijn hebben ze het “Doosjevol” genoemd. Op deze manier hoef je je fruit niet te snijden of klaar te maken en bederven ze ook een stuk minder snel. Tip: gebruik eens fruit uit de diepvries.


Smoothie bevroren fruit ah

Het is niet alleen makkelijk (want je kunt het altijd in huis hebben) maar je smoothie is ook meteen lekker koud! Gebruik Een nadeel van diepvriesfruit is dat je het vooraf moet ontdooien. Denk vooruit en haal de avond ervoor een hand fruit uit de vriezer. Ik gebruik ze door mijn havermoutpap of yoghurt. Een andere optie is om het fruit direct uit de vriezer in een smoothie te verwerken.


Zo heb je een frisse koude drank . De combinatie van half bevroren fruit en niet bevroren fruit maakt deze smoothie bijzonder. En bovendien geweldig om te zien – al zeg ik het zelf. Experiment geslaagd dus! Van de week heb ik eens die smoothies van AH uitgeprobeerd. Twee euro voor een fles.


Helemaal als je het eerst een poosje in de vriezer legt, tot het steenkoud is, maar nog niet bevroren. Het enige wat hier nu in het fruitrek ligt zijn harde peren Scheve mond en uien en paprika, . AH Doosjevol mangostukjes. Een kant-en- klare mix van groente en fruit , zodat je smoothie in een handomdraai klaar is. Dat wilde ik wel eens proberen!


Mijn keuze viel op de combinatie . Het lijkt een milkshake: net zo ijskou net zo lekker dik vloeibaar. Bevroren of niet, fruit is fruit. Ingevroren fruit bezit vaak minder voedingswaarden, vitaminen en mineralen dan vers fruit. In de basis is fruit eten gezond.


Hoe erg dit is, ligt aan de invriesmethode. Als fruit normaal (zoals thuis in onze vriezer) .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.