maandag 24 februari 2020

Prijskaartjes houder

Prijskaartjes houder

Bevestig makkelijk prijskaartjes aan uw schappen met deze prijskaarthouder klem. De houder is geschikt voor kaartjes tot cm. Baas is een webshop in verpakkingen, kantoorartikelen en facilitaire producten. Concurrerende producten kunststof prijskaartjes houder door leveranciers kunststof prijskaartjes houder en fabrikanten kunststof prijskaartjes houder worden hieronder vermel u kunt bladeren en het gewenste product selecteren.


Prijskaartjes houder

Daarnaast bieden we ook de aanverwante producten kunststof prijskaartjes houder bij cd . Etikethouder, prijskaartstandaard met klem, kaartraam hoezen A4. Zwart met bijgeleverde water uitwisbare witte stift te beschrijven. Onder de categorie ”Prijsstandaards en hangers” vindt u verschillende houders voor prijskaarten. Prijskaartjes die in bijgeleverde houder geplaatst kunnen worden.


De meeste van onze houders zijn uitgerust met een sleuf waar een prijskaart ingeschoven kan worden. Voor tuincentra en bloemisten bieden wij steekspiezen die . Plastieken houders om bijvoorbeeld prijskaartjes in te steken. Een 20-tal beschikbaar 1. Wat houdt het Emondt prijskaartsysteem in? Volledige PVC kaartjes voor alle doeleinden in uw verswinkel. De kaartjes zijn te maken op uw eigen PC in Word en uit te printen met één van.


In ons assortiment hebben we verschillende soorten prijskaarthouders. Er zijn houders voor planken, (brood)rekken, manden, toonbanken, gebaksplaten, gastronormbakken etc. Basic prijskaarthouder met pin. Geschikt voor plastic prijskaartjes ( bankpasformaat). De prijskaart houder is.


Deze handige prijskaarthouder van mm breed is gemaakt van flexibel transparant Polypropyleen. Er kan gemakkelijk een prijskaart in geklemd worden. Digitaal kaartje afmeting 100mm x mm, per stuks. Kaartjes zijn van wit PVC met zwarte bedrukking, inkleuren kan met een zwarte whiteboard marker. Dit kan achter een scannerprofiel geschoven worden, of in een kaartstandaardje.


Prijskaartjes houder

Wilt u uw klanten tijdschriften, folders of ander papierwerk op een simpele, nette manier kunnen aanbieden? Dan is een plastic houder een erg goed idee voor uw bedrijf. Kies daarom een van onze kaarthouders of folderhouders. In zulke houders kunt u immers heel wat materiaal kwijt, of het nu gaat om een . Voor het plaatsen van plastic prijskaarten bij bijvoorbeeld verswaren hebben wij verschillende oplossingen.


Zo hebben wij klemmen, prikkers of standaarden om de prijskaart in te plaatsen. Kunststof schapstrips voor point-of-sales presentaties, in verschillende uitvoeringen. Schapstrips om je prijskaartjes in te presenteren.


Prijskaartjes houder

Wij leveren heel veel verschillende soorten schapprofielen voor diverse systemen, in diverse maten. Promoties kunststof prijskaartjes houder , Vind Verschillende Hoge Kwaliteit Promotionele kunststof prijskaartjes houder Producten in kunststof prijskaartjes houder Promotie uit een Grote Gegevensbank van kunststof prijskaartjes houder Fabrikanten en kunststof prijskaartjes houder Leveranciers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.