maandag 24 februari 2020

Princess keukenmixer deluxe

Professionele keukenmachine afgewerkt in RVS. Hij neemt je al het zware werk uit de hand door te mixen, kneden en kloppen. The food processor has a variable speed switch and pulse function. Kitchen MachineElegant, professional , robust food processor with 4. Equipped with a unique patented mixing mechanism!


De keukenmachine is te bedienen met de variabele snelheidsregelaar.

Je kunt met de keukenmachine kloppen, kneden en mixen. Zoek jij keukenmachine die je helpt bij het bereiden van beslag, deeg en room? De roestvrijstalen behuizing geeft hem een stoere uitstraling en de royale mengkom van liter geeft je de mogelijkheid om grote hoeveelheden beslag of deeg te bereiden. Bestel de PRINCESS Keukenmachine DeLuxe nu bij MediaMarkt. Online of in één van onze winkels.


Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Alle ingrediënten worden goed gemengd en er blijven geen klontjes achter. De mixer beschikt over een RVS kom met liter inhoud.

De navulopening in het . Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te voegen. De deeghaak, klopper en garde worden standaard meegeleverd.


Het grote verschil met de normale keukenmachie. Grote transparante deksel die spatten en morsen helpt te voorkomen. Het deksel heeft een handige hervulopening waardoor ingrediënten tijdens het mixproces kunnen worden toegevoegd.


Breedte : 2mm, Diepte: 3mm, Hoogte: 4mm. Makkelijk schoon te houden en eenvoudig te bedienen. Ik was eerst toch aan het twijfelen, want ik vind de keukenmachines wel duur. Nu toch wel erg blij met de machine!


Vooral omdat ik nu snel en zonder vieze handen mn baksels op tafel kan krijgen. Vooral voor de muffins en het bananenbrood (favoriet hier thuis) vind. Blader door deze categorie: Keukenmachines . Reviews, prijzen en winkels vergelijken voor de Nova Keukenmachine DeLuxe 01.


De Nova Keukenmachine DeLuxe 01.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.