woensdag 19 februari 2020

Retro vintage servies

Set borden met oranje jaren bloemen decoratie. Arcopal france vintage servies. In gebruikte staat, de decoratie is een beetje versleten,. Plat bor diepe borden en ontbijtbordjes. Welkom in onze brocante webwinkel !

Ruim assortiment oude antiek kerstballen met breukgarantie. Oude geleefde spullen uit een herkenbaar verleden . Gratis verzending vanaf € 4(Nederland). Helder Blauw Servies en Glas . Duitse firma Junghans, staat zeer mooi in een rustieke of cottage style keuken. In werkende st… € 300.


Sint-Lievens-Houtem Vlierzele.

CREUSET fondue set in nieuwstaat! Oude broodplank snijplank - keukenplank - koksplank In prima staat! Glazen stolp Houten bord voor kaas, koekjes of taart In goede staat! Het vrolijke design van vintage servies maakt het mogelijk om een dergelijk servies in zowel een klassiek, als ook in een modern interieur te gebruiken. Overigens is niet al het vintage servies voorzien van een bloemenzee.


Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een retro servies met een losse bloem in het blauw of oranje. Zoek je goede adresjes om vintage servies online te kopen? Anne-Ruth van de blog Kookmeisje verzamelt al zo lang ze zich kan herinneren antiek servies. Vorig jaar opende ze dan. Deze online winkel komt uit Brabant en heeft bijzondere retro items op voorraad.


Stop met zoeken en kom naar Etsy, het platform waar verkopers uit de hele wereld hun creativiteit laten zien met handgemaakte en vintage producten! Laten we aan de slag gaan! Leuk retro servies van boch. Enkel de koffiepot is van een ander merk maar ik herken het merkteken niet.


Kleine schade aan melkkannetje(zie foto) rest.

Ben je naar iets speciaals op zoek dat niet in de webshop staat, vraag het dan gerust. Wie weet heb ik het voor je! Verkoop retro design online shop. U vind bij ons Deens design, Rottan stoelen, retro meubels en vintage servies. Vintage Serviezen Verhuur.


Voor elk interieur een leuk item waarmee u zondigd op de woonregels. In opdracht van belanghebbende veilt ProVeiling diverse partijgoederen markthandel te Gramsbergen. Er worden goederen aangeboden in zowel kleine aantallen als .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.