donderdag 6 februari 2020

Smoothie bosbessen sinaasappel

Een smoothie is lekker bij het ontbijt maar ook gewoon tussendoor. Vandaag een smoothie met banaan, sinaasappel en blauwe bessen. Wij zijn dol op heerlijk zoet en sappig zomerfruit en we maken er graag smoothies van! Dit keer is het een echt fruit smoothie recept bomvol fruit: sinaasappels , bosbessen en frambozen. Met deze verrukkelijke bosbessen smoothies recepten ben je zo weer een slanke den!


Smoothie bosbessen sinaasappel

Een heerlijke smoothie voor bij het ontbijt. In plaats van sinaasappelsap kun je een ander vruchtensap nemen, of zelfs sojamelk. Gezonde en heerlijke fruitige smoothie met blauwe bessen, bananen, mango, sinaasappels en. Eventueel: teken op het glas met het partje citroen een vorm bv. Mix de bosbessen , yoghurt en sinaasappelsap in de blender.


Hartje, lachend gezichtje,… en dompel in suiker. Giet de smoothie er voorzichtig in. Steek een rietje door de aardbei en serveer. Daarnaast zou kaneel een gunstige werking hebben op je darmen, helpen bij verkoudhei bij vermoeidheid en tegen kouwelijkheid.


Smoothie bosbessen sinaasappel

Een lekkere en gezonde specerij dus! Doe de yoghurt, citroensap, blauwe bessen, sinaasappelsap en kaneel in de blender. Pulseer totdat je een mooie egale smoothie.


Een recept voor een gemakkelijke smoothie op basis van vers geperste sinaasappelsap en grapefruit met kiwi en blauwe bessen. Kinderen zijn dol op de leuke paarse kleur van dit verfrissende tussendoortje! Voeg ijsblokjes toe om een heerlijke sorbet te maken. Smoothies zijn lekker, fris en super gezond.


Smoothie bosbessen sinaasappel

Het leuke aan smoothie recepten is dat je heel veel verschillende variaties kunt maken. Je kan je favoriete fruit toevoegen of zaden en zelfs groente voor een groene smoothie. Het is altijd slim om een vloeistof toe te voegen zoals sinaasappelsap , water, melk of . Frambozen bosbessen smoothie. Dit fruitige drankje is lekker op ieder moment van de dag! Lekker fris en zoet door het fruit.


De avocado maakt de smoothie lekker romig (en vol gezonde vetten!), maar door de bosbessen en sinaasappel blijft hij ook lekker fris. Voor een lekkere smoothie zonder melk en zonder suiker heb je geen ingewikkelde ingrediënten nodig. Goe deze smoothie met banaan is misschien een beetje valsspelen omdat je kant en klaar sap gebruikt, maar dat maakt hem zeker niet minder lekker! Ideaal in zowel de zomer als de winter omdat je tegenwoordig het hele jaar door (diepvries) bosbessen kunt kopen. Hot, happening en healthy: de groene smoothie ! Wellicht moet je even wennen aan het kleurtje, maar geloof me, na de eerste slok ben je de kleur vergeten en je bent om!


Smoothie bosbessen sinaasappel

Neem een groene smoothie als start van de dag en je krijgt een ongelooflijk gezonde boost waar je de rest van de dag profijt van hebt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.