donderdag 6 februari 2020

Smoothie komkommer avocado

Smoothie komkommer avocado

Ga voor gezond en maak deze komkommer smoothie met avocado. Lekker om de ochtend mee te beginnen! Dit makkelijke recept voor een groene smoothie met komkommer is erg lekker en natuurlijk super gezond. Deze groene smoothie staat in minuten op tafel.


Smoothie komkommer avocado

Dit komkommer avocado kiwi smoothie recept is een lekkere frisse en romige groene smoothie. Boordevol mineralen, vitamine en gezonde vetten. Komkommer - avocado smoothie. Bereiding: Giet de yoghurt in de blender. Snij de uiteinden van de komkommer eraf.


Recept voor bananensmoothie met avocado , komkommer en sinaasappel. ZTRDG kookt graag met Fairtrade bananen, want dat maakt een verschil voor boeren in ontwikkelingslanden. Maak zelf groene smoothie : komkommer - avocado. Dit groene smoothie : komkommer - avocado recept is klaar in min. Je kunt gezond en snel afvallen met avocadosmoothies , omdat avocado je helpt om vet te verbranden en je eetlust te remmen.


Berichten over groene smoothie met komkommer avocado en limoen geschreven door. En omdat de zomer nu officieel begonnen is, bedacht ik ter voorbereiding op de hete dagen die heus nog komen gaan, deze fijne frisse groene smoothie. Ingrediënten (portie).


Om je te zorgen dat jij de dag goed kan starten, deel ik graag één van mijn gezonde recepten met je: de komkommer , kiwi en avocado smoothie ! Dit is niet alleen een gezonde en lekkere smoothie , maar het is ook nog eens heel gemakkelijk en snel te maken. Daarnaast heb je er maar ingrediënten voor . Groene smoothie met avocado OhMyFoodness. Voeg meer water toe als je de smoothie wat dunner wil hebben en meer honing als je hem zoeter wil hebben. Bij het serveren doe je er nog een ijsblokje in en wat gesneden munt.


Smoothie komkommer avocado

See more ideas about Juice smoothie , Clean eating foods and Eat healthy. Mijn schoonzus heeft Jamie goes vegan ontdekt en vond daar deze heerlijke zomerse smoothie. Je kunt hem serveren als tussengerecht of, zoals ik deed bij ELM 2 als voorafje.


Ben je op zoek naar heerlijke recepten, lees dan ons groene smoothies boek! Groenten laten zich erg goed combineren met fruit. Als je bijvoorbeeld avocado gebruikt, dan heb je niet eens yoghurt nodig om hem romig te maken.


Smoothie komkommer avocado

Een smoothie wordt frisser als je er water of ijsblokjes aan toevoegt, in plaats van yoghurt of . Pureer het diepvriesfruit met de bananen, de jam en de amandelmelk in de blender. Verdeel de smoothie over grote glazen en voeg als laatste de blauwe bessen en een klein beetje kaneel toe. Een sapje met komkommer is hét perfecte drankje voor een warme dag. Probeer dus eens deze vullende smoothie met avocado en gember.


Toch vonden wij een lekkere smoothie die je kan maken zonder spinazie, maar met ander groene groenten zoals broccoli en selder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.