dinsdag 4 februari 2020

Smoothie sinaasappel kiwi yoghurt

Ik ben dol op smoothies ! Deze sinaasappel - kiwi smoothie is er ook weer zo één die ik heerlijk vind. Zelf maak ik smoothies altijd op basis van yoghurt , dat vind ik lekkerst. Soms koop ik speciaal voor de smoothie wat fruit, maar het gebeurt ook wel eens dat ik fruit gebruik dat er al ligt.


Een smoothie is ideaal als perfecte start van je dag, maar ook heerlijk als tussendoortje.

Kies bijvoorbeeld voor deze heerlijke sinaasappel - kiwi smoothie. Lekker, gezond en in een mum van tijd klaar. Deze smoothie met sinaasappel en kiwi heb je zo gemaakt.


Lekker fris van smaak en lekker bij je ontbijtje. Hier vind je het recept. En geeft een flinke shot met vitamine C! Meng alle ingrediënten door elkaar heen, even in de blender en klaar is je smoothie ! Biologisch Sinaasappelsap (Ekolan liter).

Drinkontbijt van kiwi , super gezond en makkelijk recept. Een drinkontbijt van kiwi is snel klaar en makkelijk om te maken. Ontbijt eens met een drinkontbijt. We waren laatst in de sauna en dronken daar een sauna sap: een smoothie met een lepel yoghurt er doorheen. Dat smaakte zo lekker, dat moesten we ook eens proberen!


Meer over cookies leest u hier. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Om verder te gaan naar de website, verzoeken wij u om akkoord te geven. Ja, ik accepteer de cookies.


De kiwi kun je ook makkelijk goed combineren met ander heerlijk fruit. Eén van de bekendste smoothies met kiwi is die met kiwi , banaan en sinaasappelsap. Vind hier de verse kiwi.


Het enige wat je nodig hebt is vers fruit (of fruit uit de vriezer), een blender en een beetje yoghurt of melk. Ontdek hier de beste recepten voor kiwismoothies! Pers de sinaasappels uit en schenk het sap ook in de blender.


Blend het fruit tot een gladde massa.

Voeg de karnemelk en de citroensap toe en mix nogmaals goed door elkaar. Schenk de smoothie in lange glazen en serveer met een rietje en . Lekker recept voor twee grote glazen yoghurtsmoothie met ananas, kiwi en banaan. Weet je trouwens hoe je makkelijk een ananas snijdt? Pasta arrabiata di parma.


Smoothie Yoghurt Cranberry. Groene smoothie met boerenkool. Voor deze banaan kiwi smoothie hoef je slechts drie ingrediënten in de blender te gooien: één banaan, één kiwi en wat magere yoghurt. Voor een extra smaaksensatie doen we er een kleine hoeveelheid bevroren zomerfruit en sinaasappelsap bij.


Een heerlijke, zachte smoothie met van . Snij de rest in blokjes net zoals de banaan. Doe alles in een blender en mix met de yoghurt en het sinaasappelsap glad. Plak schijfjes kiwi tegen het binnenkant van het glas en giet er voorzichtig de smoothie in. Besprenkel het vruchtvlees met het citroensap tegen het verkleuren.


Mix het ijs, de geraspte appel, het kiwivruchtvlees en de yoghurt in een blender of met een staafmixer. Verdeel de smoothie over glaasjes en werk af met de reepjes appel. Doe 200ml yoghurt in de blender. Zet de blender aan na sec zet je hem stil.


Doe de banaan erin zonder schil of draadjes. Giet de sinaasappelsap en yoghurt in de blender, zet hem aan en voeg geleidelijk het fruit toe. De dag beginnen met belangrijke vetten uit noten en zuivel, vezels, eiwitten en koolhydraten uit de havermout en yoghurt en een berg belangrijke vitaminen uit spinazie, banaan en sinaasappel.


Deze groene ontbijtsmoothie is een goede start van je dag. Door alle belangrijke voedingsstoffen kunnen je lichaam en geest . Halveer de limoenen en knijp het sap eruit. Schil de sinaasappels en snijd ze in partjes. Mix het limoen- sinaasappelsap , de yoghurt en de honing met een staafmixer of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.