dinsdag 4 februari 2020

Plintklem en houder voor stelpoot

Plinthouder tbv stelpoot. Met de plinthouder kunt u de plint aan de stelpoot te bevestigen. De afstand van de poot tot de plint bedraagt ±22mm.


Om plint demontabel te kunnen monteren, diameter 35mm kunststof. Toepassing: voor bevestiging van plint aan stelpoten.

Ook geschikt voor de Häfele axilo stelpoten. Materiaal: kunststof wit. Koop producten uit het Klembeugel (Klemhouder voor stelpoot ), Voor stelpoot - assortiment in de Würth-webshop ▷. Uw partner voor handel en industrie. De klem zet zich vast op de stelpoot. Uw keukenplint blijft eenvoudig te demonteren.


De stelpoten worden inclusief de stelpoothouder geleverd.

Met deze clipjes kunt je plinten eenvoudig vastklikken aan de keukenpoten. Zo blijven plinten netjes en strak zitten. Geschikt voor pootdikte van 30mm tot 40mm. Product: plinthouder met klem.


Ze zijn zeer geschikt voor het op. Deze stelpoten worden veel gebruikt in de keuken en meubelindustrie. Stelpoothouder Axor AX1P.


Deze schuift u in het gleufje van de stelpoothouder om vervolgens de plint er onder te klemmen. Een soort hoefijzervorm om uw plint vast te zetten aan de stelpoot. Voorzien van zachte afdichtingsstrip aan onderzijde.


Deze plintaccessoires zijn de finishing touch voor. Sfeerplinten MDF plinten, aluminium en RVS plinten, keukenplinten, architraven, neuten. Afwerking, -, Verpakking.


Zoeken op: plint klem - Keukenloods. Nederlandse modellen - jaar fabrieksgarantie en CBW erkend.

Verschillende types van verschillende fabrikanten, in losse componenten met talrijk toebehoren of als complete sets. Afhankelijk van belastbaarhei hoogte en (ver)stelmogelijkheden altijd de beste oplossing. Grass plintklem met klemhouder schroefbaar Grass. Prijsinformatie: Prijs per stuk: € 30.


Met deze plinthouder clip zet je plinten stevig vast tegen de keukenpoten, eenvoudig te monteren en voordelig geprijsd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.