woensdag 26 februari 2020

Smoothie sojamelk havermout

Gezond ontbijt-tip: smoothie met banaan, sojamelk , havermout en noten. Af en toe eens een smoothie maken als ontbijt of als tussendoortje moet zeker ook kunnen hé. Zoals al zo vaak gezegd: zoveel mogelijk variëren wat betreft je voeding.


Hier een voorbeeldje van een lekkere, gezonde en goed. Doe alle bovenstaande ingrediënten in de blender en .

Maak eens een smoothie als ontbijt! Dit smoothie recept met banaan en havermout is gezon voedzaam en makkelijk te maken. Met smoothies kun je eindeloos variëren. Eigenlijk kan je alle soorten fruit gebruiken om een heerlijk gezonde smoothie te maken. Je hebt er alleen een blender voor nodig.


Het lekkerste foodblog van Nederland met makkelijke en gezonde recepten. Deze havermout smoothie is de perfecte pre workout maaltijd. Zeer smaakvol, erg gezond en een heerlijk zoete smaak.

Aanrader voor de zoetekauw! Heerlijke verse plantaardige smoothie op basis van soja melk en soja yoghurt en niet te vergeten havermout. Ingrediënten gezonde havermout ontbijt smoothie.


Lekker met verse aardbeien en gezoet met ahornsiroop. Smoothie met banaan, aardbei, havermout , halfvolle yoghurt en geroosterd sesamzaad. Ik heb een paar keer overnight oats geprobeerd en heb de havermout ook gekookt, maar eigenlijk sprak dat me allebei niet zo aan.


Toen kwam ik op het idee om de havermout in een smoothie te verwerken! Dan heb je wel de vezels en de gezonde eigenschappen, maar niet het standaard ontbijt dat mij . Voor het geval dat je het helemaal gemist hebt: havermout is hip. Voor bij je ontbijt, verwerkt in koekjes, zelfs in smoothies. Het verlaagt de cholesterol, bevat veel anti-oxidanten en is van nature glutenvrij.


Het is bovendien ook superlekker én zorgt . Al kan dat wel eens tegenslaan, zeker als je deze. Doe de sojamelk , banaan, spinazie, vanille extract en limoen in de blender. Blend totdat je een lopend en smeuïg drankje hebt.


Ontbijt- smoothie 3kcal.

Ochtends weinig trek in een boterham? Deze ontbijt- smoothie kunt u zeker niet weerstaan! U heeft zeker geen honger meer tot lunchtijd! Normaliter maak ik groene smoothies met water en, met enige uitzondering, met kokoswater.


Ik hou van die boost van verse groenten met het zoete fruit. Vanochtend had ik gewoon zin in niets anders. Ik blende een perfecte groene smoothie , maar dan met sojamelk. Perfect voor wat meer eiwitten.


Daarom let ik erop dat ik . Sojamelk is een ideale vervanger voor melk als je lijdt aan koemelkallergie of lactose-intolerantie. Ook als je wel “ gewone” melk mag drinken, kan sojamelk een aangename afwisseling zijn. Hierbij de ingrediënten voor een sojamelk - smoothie met appel en banaan . Griekse yoghurt, sojamelk of karnemelk mag ook).


Hoe moet je de smoothie spinazie bereiden?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.