donderdag 27 februari 2020

Smoothie zomerfruit

Smoothie zomerfruit

Smoothie van zomerfruit , vanilleyoghurt en kaneel. Pers ondertussen de perssinaasappels uit. Snijd de bananen in stukjes. Pureer al het fruit , het sinaasappelsap en de yoghurt in een blender of in een hoge kom met een staafmixer.


Smoothie zomerfruit

Verdeel de smoothie over hoge glazen. Steek er rietjes in en serveer direct. Zomerfruit van eigen bodem. Zoet, rood en vol met goede voedingsstoffen. Deze zomerfruit smoothie maken we met volle yoghurt aangevuld met een handje walnoten en wat havermout.


Zo ontstaat een heerlijke smoothie die je kunt drinken als ontbijt of als tussendoortje. Pureer in de blender of met een staafmixer de banaan met het zomerfruit en de melk tot een romige shake. Breng eventueel op smaak met wat honing. Voedingswaarden (per eenpersoonsportie). Schil de peren en snijd ze in stukjes.


Smoothie zomerfruit

Doe het zomerfruit en de stukjes peer met 2ml soja in een blender en mix in sec. Serveer met een rietje en een . Heerlijk zacht met Alpro Amandeldrink Ongezoet, bessen en basilicum. Pers de sinaasappelen en mix het sinaasappelsap met de vruchten in een blender of keukenmachine. Schenk de smoothie in hoge glazen en maak de presentatie af met een takje bessen en enkele frambozen op een stokje.


Resultaat is een heerlijk fris, gezonde smoothie die boordevol vitaminen en . Het grote nadeel van drinkyoghurt of kant-en-klare milkshake is het hoge suikergehalte. Een alternatief zijn de lightvarianten, maar als je dan op de ingrediëntenlijst kijkt sta je verbaasd van wat er allemaal in zit. Deze smoothie met rood fruit bevat veel gezonde vetten door de kokosmelk en ik rijk aan antioxidanten door het fruit.


Dit recept is is geschikt voor een supersnel en lekker ontbijt, bomvol fruit. Goed voor een kick-start van je dag. Tip: kinderen vinden deze smoothie vaak ook lekker vanwege de zoete smaak.


Het zomerfruit van juni, juli en augustus zorgt voor veel recepten. Deze frisse smoothie met aardbeien, blauwe bessen, frambozen, basilicum en Alpro Amandeldrink Ongezoet is een heerlijke zachte smoothie. Pureer de aardbeien, bosbessen, frambozen, rasp van de sinaasappel, yoghurt, honing en sinaasappelsap in de blender. Maak de aardbeien schoon. Een tussendoortje dat erg lekker is én ook nog gezond.


Smoothie zomerfruit

Dat is toch het beste wat je kan wensen? Iedereen die ik ken vindt dit geweldig. Meng in een blender het rood fruit met de bananen, volle yoghurt, melk, verse munt en honing toteen glad mengsel. Tip: gebruik eens fruit uit de diepvries. Het is niet alleen makkelijk (want je kunt het altijd in huis hebben) maar je . Op deze zonninge dag genieten van een heerlijke verkoelend drankje en ook nog gezond , dat kan… namelijke een heerlijke smoothie met zomerfruit.


Je kunt natuurlijk van elk fruit een smoothie maken, maar met aardbeien, bosbessen en frambozen proef je gewoon de zomer. Goed mixen in een smoothie maker of blender en genieten. Eventueel kun je een scheutje honing toevoegen.


Spoel de aardbeien en frambozen kort af. Pel de nectarines en de perziken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.