maandag 2 maart 2020

Smoothie spinazie peer kiwi

Dit peren, kiwi , komkommer en spinazie sapje is lekker fris, en zit bomvol. Maar uiteraard maken we ook vaak lekkere smoothies of goede . Dan is dit recept voor een perensmoothie met kiwi , spinazie en. Super lekker en gezond als ontbijt!


Een groene smoothie met spinazie , peer en banaan. Herfstsmoothie met spinazie , peer en kaneel.

Voeg het in stukjes gesneden fruit, het limoensap, de verse spinazie , het water en de . Doe het water in de blender, voeg de gewassen spinazie toe, de geschilde peer , kiwi en banaan. Zet de blender op de hoogste stand en maal . Deze veldsla komkommer peer kiwi smoothie is een hele lichte groene smoothie. Ideaal als je de avond ervoor flink getafeld hebt. Ooit dronk ik eens een groene smoothie van broccoli met.


Spinazie kiwi smoothie In Drankjes. Je krijgt er veel goede stoffen binnen waardoor je .

Mijn man lust graag kiwi. Maar omdat ik niet echt van kiwi houdt, hebben we het niet zo vaak in huis. Smoothie spinazie sinaas kiwi mango. Snijd de peren in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in stukken. Doe de peren, druiven en gember in de . Schil de gember en snijd in stukjes.


Dag van een week lang groene detox smoothies. Een heerlijk recept voor een smoothie van peer , kiwi en boerenkool. Toe aan een energieboost? Probeer dan eens deze superlekkere groene smoothie gemaakt van spinazie , kiwi , banaan en appelsap. Onderaan vind je vijf heerlijke spinazie smoothie recepten.


Zo maakte ik al eerder smoothies met spinazie en kiwi en met ananas, appelsiensap en Chinese kool. Maar voor deze smoothie met peer , banaan en . De groene smoothie spinazie met appel en peer. Voeg daarom spinazie , rucola of andere groente groenten toe.


Een gezonde groene smoothie met o. En om die beker gelijk goed te kunnen gebruiken hierbij een recept voor een super fijne smoothie met spinazie , peer , appel, kiwi en . Mango en peer smoothie.

Ingrediënten personen. Kiwi , appel en aardbei smoothie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.