maandag 2 maart 2020

Vries aanhanger te koop

Bij ons te koop of te huur, nieuw uit voorraad leverbaar. Dé specialist op het gebied van uw vriesaanhangwagen, of vrieswagen. Door eigen productie: scherpe prijzen en korte levertijden van vriesaanhangwagens! Door een grote diversiteit aan soorten en maten is er voor elk transport een vrieswagen te koop. De vrieswagens van PAK Aanhangwagens zijn standaard al zeer compleet uitgevoerd.


Wij bieden daarnaast een ruim assortiment met uitbreidingen voor uw vrieswagen. Hierbij kan gedacht worden aan een oprijklep in plaats . Zoek jij naar tweedehands transport voertuigen koel- vries trailer? Neem direct contact op met de verkoper van koel- vries trailer.


Klik op het plaatje om meer details te zien. Koelwagen aanhangers : 1aanbiedingen, zie advertenties voor nieuwe en tweedehands koelwagen aanhangers te koop — Autoline Nederland. AXLE FRIGO TRAILER koelwagen aanhanger. GROENEWEGEN middenas, wipkar Thermo king UTS koel vries machine laadklep koelwagen aanhanger. Met koelwagen- aanhanger kunnen goederen vervoerd worden op een snelle, goedkope en efficiente manier.


Vries aanhanger te koop

Ook tweedehands koelwagen- aanhanger zijn daarom bijzonder gewild. Humbaur Cool Trailer Koelwagen. Opbouw: Koel- vriestransport. Afmetingen (LxB): 3x 1cm. Hoogte laadvloer: cm.


Een koelaanhangwagen , of vriesaanhangwagen , is de ideale oplossing voor iedereen die producten gekoeld wil vervoeren, zonder daarvoor te hoeven investeren in een speciale vracht- of bestelauto, of elke keer kosten te maken voor het huren van een koelwagen. Met een koelaanhangwagen hebt u de mogelijkheid om . Op ons platform kunt u niet alleen tweedehands aanhangers voor koel- en vriestransport kopen, maar ook uw voorraad te koop aanbieden. Dagelijks worden hier tal van vrachtwagens.


Vries aanhanger te koop

Open of gesloten aanhangwagen , paardentrailers, bakwagens, bagagewagens, kippers, verkoopwagens, boottrailers, koelwagens, vrieswagens,. Eigen technische dienst. Bekijk het assortiment van Aanhangwagens Zuid-Holland.


Zoekt u een vriesaanhangwagen? We hebben altijd een vriesaanhanger die bij uw wensen past. Paardentrailers en Aanhangers vindt u bij De Boer Aanhangwagens. Meer dan 4aanhangers en paardentrailers op voorraad.


Vries aanhanger te koop

Voor een aanhanger of paardentrailer bezoekt u Aanhangwagens XXL West Brabant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.