maandag 27 april 2020

Rvs snackdoosjes

RVS - Als je zorg besteedt aan het eten en drinken dat je bereidt, wil je dat ook graag op de fijnste en meest gezonde manier meenemen en bewaren. RVS snackdoosjes set 1ml U-konserve. RVS Trommel met RVS deksel 7ml LunchBots. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.


Drie lekdichte bakjes in vrolijke kleurtjes en verschillende maten.

Eigenschappen snackdoosjes trio. Deze broodtrommel en snackdoosje van EcoLunchbox is gemaakt van foodgrade, zeer duurzaam rvs. De broodtrommel is super geschikt voor de lunch en het snackdoosje voor een tussendoortje of vloeistof.


Kindjes houden van tussendoortjes, dat weten we allemaal :-) Maar ook wij kunnen er dubbel en dik van genieten… Gelukkig zijn er deze handige snackdoosjes om koekjes, yoghurt, fruit enzovoort in te stoppen. Ideaal voor thuis of onderweg! Bewaren en meenemen gaat eenvoudig met de producten van Puur Mieke.


We wisten natuurlijk al langer dat plastic niet de beste optie is om voedsel te verpakken, maar hikten toch steeds aan tegen de investering voor het kopen van RVS lunchboxes.

Maar nu hebben we voor de kinderen elk een RVS broodtrommel en dito snackdoosjes in de kast staan. Kids Konserve sluit hermetisch af door de deksel van gerycled plastic, uiteraard zonder BPA, PVC of weekmakers. In de snackdoosjes kunt u vast voedsel bewaren als ook vloebaar eten. Handig rond blikje van U Konserve, volledig van roestvrij staal.


Neem je lunch of snacks lekvrij mee naar school of je werk. Set van lekvrije rvs snackdoosjes. Ze zijn ook te gebruiken om je restjes in de koelkast te. Lekvrije Nesting Trio is de perfecte oplossing voor het verpakken van yoghurt, fruitsalade, appelmoes, pasta salade, chips en hummus, appels en pindakaas, bagels en nog veel meer! De anti-slip tabs aan de zijkant van het deksel zorgen ervoor dat je de snackboxen zowel gemakkelijk kunt openen als sluiten.


De snackdoosjes kunnen in de vaatwasser. Gemakkelijk stapelbaar in de kast. Duurzaam en voedselveilig. Snackdoosjes Rvs Trio Lekdicht Kids Konserve Nesting Trio.


Deze snackdoosjes van kids konserve zijn erg geschikt voor het verpakken en meenemen van kleine etenswaren zoals nootjes, olijven of gedroogd fruit. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor snackdoosjes aanbied. Met de Ecolunchpod neem je makkelijk een gezond tussendoortje overal mee naar toe.

Deel dit artikel direct. A compact two-tier tiffin style lunch box made from high quality stainless steel and designed to be love used and re-used for many years to come. It works brilliant as a lunch caddy for a packed or picnic lunch. It is also really versatile and can be used as a bring-your-own container for takeaway foo at the deli counter and .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.