maandag 27 april 2020

Tafel verlichting led horeca

Nadat deze tafellamp opgeladen is met de transformator, geeft deze ruim uur lang sfeerverlichting op een tafel of patio. Bijvoorbeeld op een camping of in een horeca omgeving. Goedkope tafellamp kopen? Bestel direct aanbiedingen eenvoudig en snel online. Functionele verlichting zorgt over het algemeen niet bepaald voor sfeer, daarom is het verstandig om als horeca verlichting ook te kijken naar sfeerverlichting.


Met sfeerverlichting creëer je een gezellige plek waar mensen graag naartoe komen terwijl er genoeg functioneel is om niet in het donker te zitten.

Imagilights draadloze tafelverlichting is gemaakt met zeer hoog kwalitatief geperst Polyethyleen kunststof diffuser, UV- en schokbestendig. Ideale voor binnen en buinten. Binnen een horecaonderneming is het gebruik van LED verlichting een goede keus. Daarnaast is deze verlichting voor in de horeca goed af te stemmen met de omgeving en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Sfeer en beleving speelt.


Dit varieert van grote lampenkap hanglampen die verdeeld zijn in de zaal tot een kroonluchter die boven de grote, centrale eettafel hangt. ImagiLights GHERKIN Horecaset, draadloze GHERKIN tafellampjes inclusief multi-lader en afstandsbedieningen. U kunt in uw restaurant of hotel een bepaalde sfeer neer zetten door middel van de juiste verlichting.


Daarnaast kunt u op een zeer snelle en eenvoudige manier energie besparen.

Dit betekent een enorme besparing op uw exploitatiekosten. Door een aantal aanpassingen kunt u uw horeca gelegenheid LED klaar maken. HorecaTraders is dé groothandel van horeca -apparatuur en professionele keukenapparatuur van A merken.


Deze design statafel vervaardigt uit hoogwaardig lichtdoorlatend doek en een stevig tafelblad. Door toepassing van RGB LED verlichting krijgt u een unieke High End uitstraling. Door zijn ergonomische vormgeving van deze statafel, is het tafelblad los en vast te klikken en zijn de poten opklapbaar, Hierdoor is het . De Design statafel vervaardigt uit hoogwaardig lichtdoorlatend Polyethyleen en een opaal Acrylaat tafelblad. Klik hier voor meer informatie.


Statafel-met- LED -RGB- verlichting - Rond . Kaja heeft veel verschillende soorten horeca verlichting die elk passen bij een bepaalde inrichting en stijl. Heeft uw horecagelegenheid bijvoorbeeld een strakke, moderne uitstraling? Dan is LED verlichting waarschijnlijk een passende uitkomst. Maar wanneer u een meer intieme sfeer wilt creëren is een kroonluchter of . Met de juiste verlichting voor horeca creëert u een unieke, uitnodigend sfeer. Gasten moeten zich op hun gemak voelen en een positieve ervaring hebben.


Wel raden we u sterk aan om te investeren in led - verlichting. U denkt misschien dat led - verlichting aanvankelijk een duurdere investering is dan bijvoorbeeld halogeenlampen. Maar led - verlichting gaat vele malen langer mee én is bovendien vele . Ontbrekend: tafel ≥ Vind LED tafellamp op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Hokaré Classic met LED verlichting. Tafellamp speciaal ontwikkeld voor gebruik in de horeca. Met ingebouwde herlaadbare batterij en afstandsbediening.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.