donderdag 2 april 2020

Santos super

Santos super

Santos super onderdelen. KLIK OP DE FOTO VOOR TECHNISCHE TEKENING. Geheel uit niet roestend materiaal. Alle pulp blijft achter in de uitneembare centrifugetrommel.


Santos super

Het huis staat licht naar voren gebogen op een voet waarin een uitsparing is gemaakt voor een glas of. Deze krachtige en robuuste citruspers perst sinaasappels en citroenen tot de laatste druppel makkelijk met de pershendel. Omschrijving:Al jaren de meest verkochte automatische citruspers!


Koop hier met voordeel: Citruspers SANTOS SUPER No. De pulp blijft achter in de uitneembare centrifugetrommel. Het sap wat overblijft is geheel pulpvrij. Hierdoor is de citruspers uitermate veilig in gebruik.


Santos super

De pers is gemakkelijk te reinigen. De citruspers is geheel vervaardigd uit niet-roestend materiaal. Het haalt door middel van middelpunt vliedende kracht de laatste druppel sap uit de gehalveerde sinasappelen en citroenen. Vincenzo Iorio, Positano.


Eyecatcher in je keuken! Deze week moet ie eruit in verband met verhuizing. Het apparaat zorgt ervoor dat zelfs d. Coolblue: alles voor een glimlach. Haalt door middel van middelpuntvliedende kracht de laatste druppel uit gehalveerde sinaasappelen en citroenen. Simpel en snel online kopen bij HorecaRama.


Afmetingen : 39(H)x20xcm. Veilig : als de hefboom wordt . IHRA Sportsman Round 4Thunder Pro Series Round 8. Bekijk en bestel online of kom langs bij ŽŽn van onze vestigingen. Direct uit voorraad tegen de laagste prijs.


Daarvoor kijk je op KIESKEURIG. Horeca JP is dé specialist in horeca benodigdheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.