donderdag 23 april 2020

Scandinavisch design vintage

Nordic cadeaus en woonaccessoires. In onze winkel vind je een mix van nieuw interieur design met een vleugje vintage. North Sea Design heeft een grote voorliefde voor . Vind deens vintage retro design op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Vind scandinavisch design vintage op Marktplaats.

Kijk in onze webshop of kom langs in Amsterdam. Decennia Design biedt u een groot assortiment aan in vintage meubels en meubels met een retro design. Wij geven Deens design meubels een tweede leven.


Sixty Fruits is een sociale onderneming. Dankzij de verkoop van onze vintag. Vintage , Scandinavisch , design. Lampen en meer uit de Noordse landen Denemarken, Noorwegen en Zweden.


Deze uitschuifbare eettafel van Skovby is uitgerust met een v… N. In onze online meubelwinkel Antwerpen vind je design vintage meubelen voor ( retro ) design liefhebbers.

Mis de scherpe prijzen van Furnified niet! Op de redactie zijn we nogal fan van eclectische interieurs. Vooral wanneer het mixen van verschillende (uiteenlopende) stijlen wordt verheven tot ware kunst. In dit appartement in Stockholm is dat volgens ons zeker het geval. Het Scandinavisch design wordt gecombineerd met vintage items en veel luxe.


Bekijk de vintage meubels in onze webshop of bezoek onze loods. MARIEKKE is er voor al je vintage design meubels van onder andere Scandinavische ontwerpers als Hans J. Wegner, Grete Jalk en Kaare Klint. Maar ook bekende Nederlandse designers als Cees Braakman en Martin Visser.


Marieke verkoopt producten als vintage dressoirs, buffetkasten, ladekasten, nachtkastjes, . Gebruikt Ophalen of Verzenden. Fauteuil Farstrup Deens design vintage retro jaren 60. Retro vintage jaren deens design heren en dames FAUTEUIL.


Wij combineren een koffiebar met Scandinavisch top design.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.