maandag 6 april 2020

Schiedam centrum parkeren

In en rond het centrum van Schiedam (inclusief Schiedam -Oost) geldt betaald parkeren. U kunt betalen met uw mobiele telefoon, pinpas of creditcard. Ook kunt u een parkeervergunning of een kraskaart voor bezoekers aanvragen.


Station Schiedam Centrum. Parkeren in Schiedam gemeente. Bekijk het adres en de beschikbare parkeerplaatsen.

Verder kunt u parkeren in de parkeergarage van het Stadskantoor. Op de koopzondagen (elke eerste zondag van de maand) parkeert u gratis in . Wat moet u dan betalen per uur? In enkele smalle woonstraten, dicht bij winkels, kunt u uitsluitend een dagkaart.


Dichtbij, goedkoop of gratis uw auto in Schiedam parkeren ? Alle informatie over parkeren in Schiedam. Zowel vanaf de afslag Schiedam Noord als vanaf de afslag Schiedam Centrum ligt de binnenstad op korte afstand. Het station is te bereiken door op de rijksweg de aflag Schiedam te nemen en de borden NS-station te volgen.

Er is een aantal parkeergarages. Winkelcentrum de Passage beschikt over een eigen parkeergarage met 2parkeerplaatsen. De entree van de garage vindt u aan de Koemarkt (kruising Broersvest - Rotterdamsedijk). Volg de parkeerroute centrum (Garage Nieuwe Passage). Aan de oostkant van Rotterdam bij het Oostplein kun je zeer goedkoop parkeren in ParkBee parkeergarage Admiraliteitskade.


Gratis tips om uw auto in de buurt van dit treinstation te parkeren. Vind parkeerprijzen, openingstijden en een parkeerkaart van alle parkeergarages, parkeerplaatsen aan de straat, parkeermeters en priveegarages voor Schiedam. Medisch Centrum Rijnmond-Zuid lokatie Zuider. Vrijdagavond: In de binnenstad tot 20.


Troelstralaan is een metrostation in Schiedam , gelegen aan metrolijn C. Daarnaast stelt hij voor . SCHIEDAM – Oud-PvdA-wethouder voor financiën Menno Siljee pleit voor gratis parkeren bij station Schiedam - Centrum. Volgens hem kan het college van burgemeester en wethouders het gebruik van het openbaar vervoer stimuleren door het parkeren gratis of bijna kosteloos te maken. B (het gebied tussen station Schiedam centrum en het theater) geldt betaald parkeren van maandag tot en met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.