dinsdag 28 april 2020

Servetten bedrukken horeca

Ga voor bedrukte servetten met jouw eigen ontwerp, in full color of tot . Bij Multimap bent u aan het . Echt bijzonder: onze servetten kunnen volledig worden bedrukt. Laat ook placemats drukken uit ons horeca artikelen-assortiment in een passend design. Produkten met dit icoontje kunt u direct via onze webshop bestellen.


Maak de tafelaankleding compleet met servetten.

Of om de huisstijl van jouw horecaonderneming tot in detail door te voeren. Wil je servetten bedrukken met jouw logo? Meerdere formaten beschikbaar. Laat servetten bedrukken voor je restaurant of broodjeszaak.


Met bedrukte servetten maak je de . Onmisbaar voor restaurants of op festivals. Grote aantallen voor een spotprijs! Op deze pagina vindt u onze meer informatie over onze collectie bedrukte servetten voor de horeca.

Een mooie servet die in veel horeca gelegenheden wordt gebuikt! Servetten bedrukt met uw logo! ECO: professioneel voor een beter milieu! Op zoek naar een partner om servetten te bedrukken ? Ideale reclamedragers voor de horeca , die niet alleen de maag, maar ook de ogen van uw klanten . Wat is er nou mooier dan jullie eigen servetten te laten bedrukken met een afbeelding en tekst naar keuze. Laat jouw servetten bedrukken tegen superscherpe prijzen.


Verschillende kleuren, soorten en maten mogelijk. Snelle levering en ALTIJD gratis bezorgd. Wat niet mag ontbreken op tafel is natuurlijk de servet. En wat is nou leuker dan servetten met jouw logo of boodschap?


Kijk voor al je horeca -drukwerk snel op . Horeca servetten in diverse materialen, kleuren en dessins. Maakt uw tafel compleet met een servet ! Materiaal 1grams laags. Wij kunnen deze dispenser servetten voor u bedrukken.


Bedrukte dispenser servetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.