dinsdag 28 april 2020

Whirlpool droger geen stroom

Het verwarmingselement van de wasdroger kan doorbranden zonder dat de zekering beschadigt. Het element is een spiraal van speciale draad. Met een Ohm meter is dit element door te meten. Geen stroom betekent vervanging van het element, reparatie is niet mogelijk.


Vervolgens brand geen lichtje meer op de droger en reageert hij nergens meer op. Gelukkig is het heel eenvoudig te repareren als je kan solderen.

Let er wel op dat je ook de weerstand vervangt. Gebruik hier absoluut geen gewone weerstanden voor, die zijn brandgevaarlijk in witgoed! Whirlpool Denver C doet niks meer. Droger is defect, lampjes branden niet.


Ik heb hetzelfde probleem. Weet u al wat de oorzaak hiervan is? Waardeer dit antwoord (28) Misbruik melden. Voor wasmachine klik hier! Is uw klacht dat: Uw machine helemaal niets meer doet.

Echt niets meer, geen lampje of piepje meer. Er wel spanning op het stopcontact staat. U eerder echt helemaal geen klachten had.


Controleer dan eerst de stekker, het stopcontact, de aansluitkabel en de stop. Als het probleem daar niet ligt, is de kans groot dat de deurschakelaar defect is. Ook de thermische zekering kan ervoor zorgen dat . Eerst dus even testen of er nog spanning op de groep staat. Zo ja, dan wordt t tijd om de droger open te schroeven.


Moet je wel echt doen met iemand die echt handig is, want het is best een comlex apparaat. Eerst de zekeringen vervangen, het kan ook gebeuren dat een zekering om geen echte reden . Is dit het geval, maar brandt er geen enkel lampje en reageert deze niet wanneer u de droogkast start, dan is de kans groot dat uw stuurkaart defect is. Meestal is het slechts een. Nu staat er geen stroom meer op de wwasmachine en hij doet dus helemaal niets meer.


In de meeste gevallen wordt een (omschakel)trekschakelaar gebruikt als er apparaten zoals wasmachine en wasdroger op aangesloten worden. Doet uw apparaat helemaal niks meer? Wij reviseren uw printplaat en bieden garantie! DOET HELEMAAL NIETS MEER €59.


Mijn wasdroger start niet.

Wanneer het apparaat niet start, kan dit verschillende oorzaken kennen: Spanning: het apparaat krijgt geen stroom. Controleer of er spanning op het stopcontact staat en of zekering in groepenkast in orde is. De koelkast ernaast staat op dezelfde groep en doet het nog wel, dus het apparaat krijgt wel stroom. Hallo Arienee in een droger zitten geen zekeringen, als hij niets meer doet is een vaak voorkomende oorzaak dat de beveiligingsschakelaar van de deur het heeft begeven . Maar staat wel de behuizing of een metalen onderdeel onder stroom in de droger minimaal 30mA.


Knap stom dus 8)als het defect groter wordt in de droger en je kom net uit de douche halfnat om effe een . Vanwege de digitale aansturing maakte ik me heel even zorgen of dit geen problemen ging opleveren met simultaan gebruik van onze wasmachine. Stopte tijdens een droogprogramma en alle lampjes zijn uit alsof de stroom er vanaf is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.