vrijdag 29 mei 2020

Vuile wc proper krijgen

Vuile wc proper krijgen

Coca-cola is een verslavende frisdrank, maar we weten ondertussen dat je het ook kan gebruiken voor tal van andere doeleinden. Bijvoorbeeld als je een gestoken bent door een kwal, om kauwgom te verwijderen en zelfs bij een ongestelde maag. Maar heb je ooit al eens een halve liter cola in een vuile wc - pot gegoten? Ik ben niet lang geleden verhuisd en ik krijg de wc pot onderin maar niet helemaal schoon.


Vuile wc proper krijgen

Ik maak het normaal schoon met de wc borstel en wc een maar het gaat niet helemaal weg. Hebben jullie misschien tips? Let op, de laatste reactie is ouder dan . Waarmee kun je het beste de wc mee schoonmaken onderin de pot. Toegevoegd na minuten: of cola indd , die was ik ff vergeten, geld ook voor vuile of vette vloeren, gooi een fles cola erover heen laat ff inwerken , en schoon is uw vloertje :) je kan er ook aangekoekt vuil en stukjes cement mee wegkrijgen ,. Ben je op zoek naar een manier.


Des te langer je de cola in laat trekken, des te langer de zuren in de cola de kans krijgen om de vlekken te verwijderen. Pak een pakje baking soda, ook wel bekend als zuiveringszout. Strooi dit door de wc pot en giet hier azijn op. Er ontstaat nu een chemische reactie, het begint namelijk lichtelijk te borrelen.


In de handel zijn van die dikke langzaamoplossende chloortabletten. Zij werken ook uitstekend in het waterresevoir van de WC. Bij elke keer doorspoelen desinfecteerd u uw toilet en zon tablet gaat weken mee. Veel goedkoper dan die dure toiletreinigers. De combinatie baking soda (zuiveringszout) en een scheutje schoonmaakazijn is de ideale combinatie om je toiletpot te ontkalken.


Schrik niet, het kan een beetje gaan bubbelen. Je zou van minder rugklachten krijgen : telkens weer opnieuw je moeten voorover buigen op zoek naar je netwerk- of oplaadkabels. Een blinkend schoon toilet met deze simpele truc! Het toilet schoonmaken, niemand staat erom te springen.


Last van kalkaanslag in je toilet? Tips om je toilet schoon te krijgen. De geelbruine kalkaanslag onder de rand krijg je weg met schoonmaakazijn en allesreiniger. Borstel het in, laat het weken en spoel af met kokend water.


Daarmee giet je kalk en resten echt weg. Neem elke dag je toilet even af. Je kan het best een paar keer per week de . Men is snel geneigd om een agressieve reiniger te pakken om de kalkafzettingen en urinesteen te lijf te gaan, maar deze middelen zijn zeer schadelijk voor het milieu (ze vervuilen het oppervlaktewater enorm, waardoor watermaatschappijen steeds meer grotere moeite krijgen met het zuiveren van water). Ons huurhuis is een nieuwbouwvillaatje, en zoals in veel gemeenten is ook hier regenwatergebruik verplicht.


Vuile wc proper krijgen

Dit geeft wel wat vuile aanslag in het toilet. Sommige bruine plekken zijn niet weg te krijgen. Als een wc -borstel er vies uit begint te zien, zijn we geneigd deze direct te vervangen. Laat de wc -borstel een nacht lang in de pot of in een emmer staan met bleekwater of chlooroplossing. HG super kracht toiletreiniger verwijdert eenvoudig probleemvervuiling in de toiletpot, zoals hardnekkige kalkaanslag, urinesteen of andersoortige slecht verwijderbare aanslag.


Levertijd 2-werkdagen. Bestellen Bestellen Bestellen. Deze doet zich niet all. Met een beetje vloeibare reiniger spuiten, wat blokjes in de pot hangen en lichtjes borstelen is niet genoeg.


Vuile wc proper krijgen

Schoonmaakgoeroes pakken het grondiger aan en geven hun tips.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.