vrijdag 26 juni 2020

Steinel sensorlamp

STEINEL Sensor Light LED. Binnenlamp Sensor Light LED. Vele aanbiedingen bij bol.


Wand- sensorlamp met de bekende techniek in een eenvoudig, . De zeer innovatieve sensoren reageren op bewegingen en lichtomstandigheden en. De lamp gaat automatisch aan als het gaat schemeren en gaat weer uit als het licht wordt.

De geïntegreerde schemerschakelaar met fotosensor zorgt voor meer comfort. Deze registreert de omgevingslichtsterkte en schakelt de led-lamp s avonds . Buitenverlichting voor particulieren en bedrijven. De verlichting geniet daarom ook populariteit bij zowel particulieren die hun woning in . De lamp beschikt over opmerkelijke details die pas op de tweede blik zichtbaar worden: het mondgeblazen triopaalglas en.


Perfect voor veranda of overkapping, plekken waar vaak een helder licht nodig is. De combinatie van de sensortechniek en de spaarlampen zorgt ervoor dat de DL850S een geld besparende lamp is. Steinel DL 8S witte buitenlamp.

Vandaag besteld = Morgen in huis. Op rekening voor bedrijven. Gratis bezorging vanaf 20. Deze lamp is voorzien van bewegingssensor, ideaal voor hal of trappenhuis. LED Wandlamp met Sensor.


Het mond geblazen glas zorgt voor een warm, gelijkmatig licht. Zowel als wandlamp en als plafondlamp te gebruiken. Design- sensorbuitenlamp L ideaal voor huizenfronten en entrees, 180° registratiehoek, reikwijdte tot m, tijd- en inschakelniveau instelbaar, inclusief stickervel met huisnummers. Achter de slagvaste kunststof afdekking gaan . Lage prijzen en top kwaliteit bij Lampdirect. De lamp springt aan bij schemering en gaat weer uit in het ochtend licht.


De XSolar L-S is door en door spectaculair – op het gebied van design en al helemaal op het gebied van techniek. Levertijd tot werkdagen. Verwachte levertijd van tot weken.


BTW € verwijderingsbijdrage. Actuele voorraad stuks. Categorie: Beveiligingsverlichting. Materiaal: UV-bestendig kunststof.

Productbenaming: Sensorlamp. Keurmerk: CE VDE GS EMC ENEC. Met onze nieuwe Sensor Guide loodsen wij u op interactieve wijze naar de passende bewegingsmelder, aanwezigheidsmelder of sensorlamp toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.