vrijdag 26 juni 2020

Stekkerklare vriescel

Snelle levering en montage. Eergiezuinige en reeds in het paneel geïntregeerde koelmachines. Echt goede kwaliteit voor een scherpe prijs.


Stekkerklare vriescel

Aan beide zijden bekleed met wit gecoat verzinkt staalplaat. Een stekkerklare koelcel of vriescel leveren wij in heel veel afmetingen en installeren wij altijd voor een scherpe prijs. Op de koelcel of vriescel installeren wij altijd een split-koelinstallatie, zodat U de beste koelkwaliteit krijgt met het minste energieverbruik en de langste levensduur, MINDER duur.


Goos Horeca de grootste en voordeligste shop voor de horeca! Wij leveren verschillende formaten stekkerklare koelcellen en vriescellen die in alle situaties zijn toe te passen. De stekkerklare vriesmotoren van Koelingoutlet.


Stekkerklare vriescel

Om het geschikte model te kiezen dien je rekening te houden met de totale ruimte die de vriesmotor aankan. Deze informatie vind je bij de volume van de vriesmotor. Ben je op zoek naar een stekkerklare koelmotor? Bekijk dan nu het assortiment koelmotoren van Koelingoutlet. Afmetingen: 2x 1x 200cm.


Stekkerklaar inclusief motor en jaar garantie. Uitwendige afmetingen (bxdxh)2x 1x 200cm, inhoud 95m3. Pagina: van EFSE verkoopboek . Een horeca vriescel van 180x180x200cm kopen bij XXLhoreca?


Stekkerklare vriescel

Materiaal uitwendig, Gecoat plaatstaal. Temperatuurregeling, Digitaal. Aansluiten en meteen aan de slag! Dat kan als u een vriescel huurt van MobiCelVerhuur. Deze verplaatsbare vriescel is geschikt als (extra) capaciteit tijdens feesten of evenementen maar kan ook dienen als extra opslag voor het invriezen van uw seizoensproducten.


Wanneer u voldoende ruimte heeft binnen uw bedrijf en genoeg heeft aan een kleine koelcel, dan kan een stekkerklare vriescel een . Opbouwen en in werking stellen van uw zelf aangekochte stekkerklare koelcel of vriescel. Een behoefteanalyse helpt u bij de selectie van uw koel- en vriescel. De grootte en het aantal cellen hangen af van de hoeveelheid en de producten die u bewaart.


Stekkerklare vriescel

Ook de materialenkeuze is hiervan afhankelijk. Er zijn twee opties bij koelsystemen: een eenvoudige stekkerklare unit of een centraal systeem .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.