donderdag 25 juni 2020

Stomerij leiden breestraat

Stomerij leiden breestraat

In de jaren dat wij actief zijn als klerenmaker en stomerij in Leiden hebben wij een zeer grote naamsbekendheid opgebouwd in Leiden. Dit heeft geresulteerd vooral in tevreden klantenbestand dat ons altijd weer weet te vinden als het gaat om duurzame kwaliteit. Wij werken daarbij snel en geheel conform de gemaakte. Om u zoveel mogelijk van dienst te zijn treft u hier onze ruime openingstijden aan.


De meest volledige site met ruim 66. Willem Klooslaan Leiden. Middelstegracht 1Leiden. Wij zijn verhuisd van de Hogewoerd naar de Hogewoerd 111A.


Het pand is verbouwd en opnieuw ingericht met de meest moderne wasmachines en drogers. Daarnaast zijn onze werkzaamheden uitgebreid. Map DataImage may be subject to copyright. VVV Nederland Maarsbergseweg 20. Voor kleine reparaties maar ook grote veranderingen kunt u bij ons terecht.


Stomerij leiden breestraat

Kleine en soms ook grote defecten aan kleding blijken vaak nog heel goed tegen een aanvaardbare prijs, professioneel hersteld te kunnen worden. Robijn kledingreparatie, atelier en stomerij heeft jarenlange ervaring. Nieuw en gedragen kleding, . Gespecialiseerd in kledingreparatie, stomerij , sleutelservice.


RS Bouwbdrijf Leiden is een allround bouwbedrijf in Leiden. De ruime ervaring in alle disciplines maken RS Bouw een bouwbedrijf dat past bij elk project. Er is in deze historische stad veel te ontdekken en te beleven. Ontdek alle verborgen pareltjes.


In Leiden vind u ons op de Breestraat 1Wij staan u graag te woord met al uw vragen. Via hier aangegeven contact mogelijkheden. Hieronder meer bedrijven uit de regio? Oudendal is eigenaar van de.


Vraag naar de voorwaarden in onze winkel. Wij hebben altijd een oplossing voor u. Door onze jarenlange ervaring en de kwaliteit die we altijd leveren vinden we altijd een passende . Schooon Textielreinigers is een groep van erkende, gerenommeerde, bonafide en dus branchevereniging aangesloten, duurzame wasserijen en stomerijen die een samenwerking zijn aangegaan om u nog beter. Persoonlijke verzorging begint op Schooon. Wij reinigen gordijnen in Leiden en Leiderdorp en Wassenaar. Telefoonnummers, adressen, e-mail, websites, openingstijden en meer vindt u op Bedrijvenpagina.


Stomerij leiden breestraat

Stomerijen resultaten voor Stomerijen in Leiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.