donderdag 25 juni 2020

Weller hetelucht soldeerstation

Weller hetelucht soldeerstation

Reuze assortiment en nergens goedkoper! Zeer mooi hete lucht station, normaal gebruiken we voor het solderen enkel hoogwaardige merken, zoals Hakko en weller maar voor hete lucht vinden we dat eerlijk gezegd onzin. Dit omdat nauwkeurigheid toch onzin is bij hete lucht ( zolang hij maar niet alle kanten op springt met de temperatuur is het goed).


SMD hete lucht soldeerstation. Ideaal voor desolderen en solderen van printplat. Categorie, Hetelucht soldeerbout. Soort soldeerpunt, Heetgasmondstuk.


WTHA- Transfer Multisort Elektronik, distributeur van elektronische onderdelen en componenten. Bekijk ons productaanbod. Ik ken de DIY oplossing, maar dat is gewoon braque. Tot nu toe lijkt de Aoyue 8mij de beste oplossing.


Weller hetelucht soldeerstation

EDIT: Het interesseert me geen mallemoer hoe ik SMD kan solderen met een bout. Ik kan dat ook al jaren en ken de technieken ook al lang. Weller horen niet thuis in dit topic.


Met hetelucht bout , tweezers, en soldeerbout. Gaat weg wegens aanschaf. Bieden mag maar hou het netjes. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Dat weller ding heeft op zich minder haast. Het zelfde geld voor die doormetalisering, zolang ik dat niet heb, zal ik niet zo snel duallayer ontwerpen maken . Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online!


Bij de elektrische soldeerbouten met hete lucht kunnen de soldeerstations dankzij de micro-elektronica de temperatuur veel preciezer instellen dan bij . Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Een soldeerbout of bout is een stuk gereedschap met een metalen punt die tot 4graden Celsius wordt verhit, zodat daarmee soldeertin zodanig verwarmd kan worden dat het vloeibaar wordt. Op deze manier kan er met de soldeerbout gesoldeerd worden. Om dit gereedschap veilig te kunnen hanteren heeft het een. Ontbrekend: hetelucht Köp Hete lucht blaasmond TNR, 1. Multifunctioneel LC-display. Koop Hete lucht blaasmond TNR, 1. Unieke LC-display met detailrijk overzicht van alle functies.


Weller hetelucht soldeerstation

Instelbare achtergrondverlichting De Power Bar-weergave geeft u visuele controle over het vermogen van de voedingseenheid ten opzichte van de heteluchtbout. De nieuwe menuknop zorgt voor de hoogste . W Hete Lucht SMD Rework Soldeer Station - Baku 8L2. Digitaal soldeerstation.


Soldeerbout met drie functies: solderen, hete lucht en open vlam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.