vrijdag 31 juli 2020

Tce c35

Tce c35

Met uitgekiende techniek behoudt hij lang druk, hierin onderscheidt de Cvan zijn concurrentie. En heeft een uitgebreider hulpstukken-set voor interieur. Op zoek naar tce cstoomreiniger huishoudelijke apparatuur? De beste huishoudelijke apparatuur vind je op VERGELIJK.


Tce c35

Professioneel de buitenkant van de auto stoom diepreinigen voor een diepere glans. Groot werkbereik meter slang. Hoge druk en temperatuur 1graden.


De Professionele lijn stoomextractie voor bedrijven. TCE CStoomextractie - stofzuiger. De TCE C - Serie is hier te koop. Stoomextractie-stofzuigers worden veelal aangekocht door bedrijven die de RVS behuizing een must vinden.


Tce c35

Met de TCE C - Serie stoomextractie- stofzuigers is het mogelijk droog- en nat te zuigen, te stomen, extra water toe te voegen en . TCE zat ondertussen niet stil. Machines die we inmiddels veel verkopen aan autodetailers die serieus met hun vak bezig zijn”, legt De Boer uit. Daarmee wordt uw stoel volgens de wettelijke HACCP normering écht gereinigd. Het geheim van reinigen met stoom is gebaseerd . This Pin was discovered by Bart Huisman.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Ook kunt u een afspraak voor een stoomdemonstratie. Eenvoudig stof verwijderen met een bar stoomstofuiger van TCE. De stof wordt vochtig waardoor het niet door de gehele ruimte verspreid wordt. Daarna even stomen en stofzuigen en alles is weer spik en span.


Tce c35

Door de uitgekiende techniek behoudt hij lang . Nu even terrasje en live muziek. Jpclip always up to the best video and song, highest quality. Japanese TV shows, high quality Japanese animation.


Diepreinigen met bar druk met kou war, heet en met 1graden stoom met of zonder reinigingsmiddel. Geen vuil is deze machine te veel, hoe extremer de vervuiling . TCE Stoomreinigers en stoomstofzuigers zijn naar de wensen van onze klanten gemaakt, en de hulpstukken samengesteld zodat u niet mis grijpt. TCE stoomstofzuigers voor commercieel, professioneel en industrieel gebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.