maandag 3 augustus 2020

Theeglas laten bedrukken

Goedkope theeglazen kunnen op twee verschillende manieren worden bedrukt. Dit kan met een transfer- of zeefdruk, maar ook met behulp van een gravering. Beide manieren zijn erg geliefd en vaak hangt de keuze dan ook af van het budget en het doeleinde. Meer informatie over het gegraveerde theeglas : Doorsnede: 5cm. Personalisatie: met naam of tekst.


Kleur gravure: wit, dus jouw cadeau wijkt iets af van de voorbeeldafbeelding.

Extra: vaatwasserbestendig. Een logo in het theeglas laten. Bereken online uw offerte voor het laten bedrukken van theeglazen. APD Doetinchem kan uw theeglas geheel naar wens bedrukken.


Theeglazen laten bedrukken met uw logo of eigen ontwerp? Het kan bij Suprème Relatiegeschenken. Organiseert u misschien een ladiesnight binnenkort?


Laat dan theeglazen bedrukken met uw logo of tekst en verras uw bezoekers met een lekkere kop thee.

Naast de reguliere theeglazen , hebben wij ook luxere dubbelwandige theeglazen die u kunt laten bedrukken. Deze theeglazen zijn gewilde items. Dan is dit theeglas met naam een perfect cadeau!


Je kunt het glas helemaal laten personaliseren. Kies een opdruk die jij leuk vindt en bepaal zelf de kleuren en de tekst. Het is heel gaaf om dit theeglas als cadeautje te geven.


Door een persoonlijke opdruk te laten plaatsen, laat je zien dat je tijd en aandacht hebt besteed . Een verse muntthee in een bedrukt theeglas. Gaat u mee met de trend? Verras uw klanten of relaties met moderne theeglazen ! Wat dacht u van een glas met zeefje en multifunctioneel. Vervolgens laten wij de theeglazen bedrukken en zorgen wij verder voor een snelle afhandeling van uw bestelling.


Thee- of koffieglazen bedrukken. Ook voor het laten bedrukken van theeglazen of koffieglazen zit u goed bij BudgetMokken. Bovenstaand vindt u ons assortiment koffie- en theeglazen , allemaal te bedrukken met uw eigen logo of tekst.


Op de productpagina van het door u gekozen thee- of koffieglas berekent u de totaalprijs . Thee drinkt u natuurlijk uit een mooi theeglas. Voor op kantoor kunt u theeglazen laten bedrukken met uw logo of uw bedrijfsnaam.

U kunt deze glazen ook gebruiken voor andere warme dranken zoals koffie en . Wil je theeglazen bedrukken met jouw logo? Dat is al mogelijk vanaf per stuk bij 1stuks. Nieuwsgierig naar theeglazen met logo? Vraag meteen een vrijblijvend digitaal drukvoorbeeld aan.


Dubbelwandige theeglazen met spoed bedrukken ? Heeft u direct bedrukte dubbelwandige theeglazen nodig? Maak dan gebruik van onze spoedservice. Wij gaan dan direct aan de slag en laten uw theeglazen met spoed bedrukken. Bij ons bestelt u de fraaiste bedrukbare theeglazen en hotdrinks. Alle bedrukte theeglazen en hotdrinks kunt u voorzien van een kleur of meerdere kleuren opdruk.


Wij leveren bedrukte theeglazen en hotdrinks al vanaf stuks afname. Daarnaast kunt u zeker zijn . Bedrukte theeglazen zijn leuke weggevers, die de ontvanger zeker zal waarderen! Vanaf stuks leverbaar en gratis bezorgd.


Een theeglas of waterglas met bedrukking ? Bij Zintuig heeft u altijd de keus om uw relatiegeschenk te bedrukken. Transparant goedkoop laten bedrukken met logo Meer kleuren .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.