maandag 3 augustus 2020

Wesco single master 9 l

Wesco single master 9 l

Deze schitterende kleinere versie van de Kickmaster heeft een inhoud van liter en is uitermate geschikt voor de badkamer en het toilet. De trendy afvalemmer is uitermate geschikt voor in badkamers en kleine ruimtes. Ideaal voor de badkamer, werkkamer of kinderkamer.


Wesco single master 9 l

De binnen emmer en onderring zijn van kunststof. Deze afvalemmer heeft ronde vormen met een bol deksel dat bestaat uit twee delen die opzij . De pedaalemmer heeft een uitneembare binnenemmer met een inhoud van liter. Daarnaast is de pedaalemmer voorzien van een praktisc.


Kickmaster is verkrijgbaar in uitvoeringen: een witte, gemaakt van hoogwaardig poedergecoat staal en een roestvrij stalen. De kleppen zijn bij beide uitvoeringen gemaakt van roestvrij staal. De emmer heeft een inhoud van liter. Coolblue: alles voor een glimlach.


Trendy design voor de kleinere ruimtes! Levertijd: Op werkdagen voor 22:uur bestel morgen in huis. Zet op mijn verlanglijstje.


Dit zie je terug in de ontwerpen, de materialen, de vormen en de vrolijke kleuren. De klassieke wesco kickmaster in het klein! Met een inhoud van liter is deze pedaalemmer zeer geschikt voor badkamer of toilet.


De prullenbak is voorzien van een kunststof binnenemmer en heeft een. Pedaalemmer in de stijl van de wesco kickmaster met kun. Wesco single master liter - zwart. De afvalbak is voorzien van een stevig voetpedaal en een kunststof binnenemmer.


Single Master van liter is de kleinere versie van de Kickmaster. De inhoud van de afvalverzamelaar is liter. Onder de Kickmaster is een stevige plastic ring bevestigd en de binnenkant is vuurbestendig. Het beschikbare kleurenpallet laat je duizelen. Bekijk bij Prullenbak-voor-thuis.


Wesco single master 9 l

Bezoek direct de website van. Hij is ideaal voor kleinere huishoudens, werkkamers, kinderkamers of voor de badkamer. FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Brabantia, touch bin new 30l colour red. The Brabantia Touch Bin New 30L red waste bin will not only be a practical help, but also will be an elegant and trendy addition to your home.


Design at the right price. This beautiful quality steel bin will quickly become a necessity in your kitchen with its 30-litre capacity.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.