dinsdag 1 september 2020

Trojka mixen

Trojka mixen

De Zwitserse kwaliteit is terug te vinden in alle smaken van de range. Trojka staat voor fun, met de opvallende Trojka flessen straalt elke backbar. In de Club, het café of thuis op de bank, voor Trojka is er altijd een moment!


Trojka mixen

Drink Trojka als shot , in de mix of in een cocktail. Geschikt voor elke locatie en gelegenheid. De verpakking sprong uit het schap dus ik wilde het wel. Doe het ijs en de wodka in een shaker en mix het. Trojka Green is de vodka-likeur uit Zwitserland met de smaak van exotisch fruit.


De basis voor deze likeur is drievoudig gedistilleerde Amerikaanse graan vodka en het allerpuurste Alpenwater. Naast de shot is de drank lekker als longdrink met tonic of sprite. Bekijk hier een compleet overzicht met Vodka mixen , Vodka shotjes en Vodka cocktails. Hier vind je drankrecepten en een overzicht vodka. Kleur: het heeft een heldere roze kleur Geur: de.


Zoals eerder gezegd: de Trojka Vodka doet het uitstekend in de mix. Iedere Trojka Vodka heeft dan ook zijn eigen ideale cocktailcombinatie, daar heeft Trojka altijd nauwgezet op toegezien. De Blue Drink doet het bijvoorbeel dankzij zijn intense ice-mintsmaak, uitstekend in een cocktail die de nodige portie . Een nieuwe en zeer lekkere wodka likeur van Trojka , dit keer een distillaat dat geinfuseerd is met de heerlijke smaak van karamel! Dat geld zeker ook voor de smaak! Behalve de wodka proef je aardbeien en cranberries.


Klik hier voor meer informatie. Beschikbaarheid: Op voorraad. Deze nieuwe Trojka is een Creamlikeur met een aardbeiensmaak! Dort ist die Marke Trojka die meistverkaufte Spirituosenmarke. Trojka Pink is een zuivere vodka met de smaak van rode vruchten.


Trojka mixen

Das liegt nicht zuletzt daran, dass Trojka auf jeder Party Farbe ins Spiel bringt. Die Premium- Spirituose auf Vodkabasis überzeugt mit ihrem auffälligen Farbkonzept – „The Star of Colours“ – und trifft damit voll den Nerv der Zeit. Perfekt als Shot oder zum Mixen.


Alcohol- en koolzuurhoudende frisdrank op basis van fruitwijn (vol.). Het is een mix van de heerlijke roze vodkalikeur met lemon limonade. Pink ice zorgt voor de nodige verfrissing wanneer het ijskoud wordt geserveerd.


Trojka Coconut heeft de smaak van kraakverse kokosnoot, heerlijk verfrissend! Wij waren, let op waren, van mening dat deze editie net iets te laat is geïntroduceer het is toch meer een zomersmaakje dachten wij. Maar eigenlijk kan hij ook prima in de winter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.