donderdag 1 oktober 2020

Wasdroger marktplaats

Miele, aeg, bosch en meer condensdrogers, centrifuges en wasdrogers. Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop wasdroger op Marktplaats. Marktplaats tweedehands elektronica, witgoed en keukenapparatuur te koop aangeboden en gevraagd.


Bekijk nú ons assortiment op onderdelenexpert. Siemens bosch viltband voorzijde wasdroger nodig?

Waarom onderdelenexpert. Goed werkende siemens condensdroger met maand garantie heeft u belangstelling dan kunt u altijd ff bellen langskomen mag ook wij. Daarnaast wordt de weergave van het programma verloop door middel van led weergegeven en heeft . Nette tweedehandse condens en luchtafvoer wasdrogers voor scherpe prijzen (va. € 125) met gratis bezorgen mogelijk in de directe. De wasdrogers koopt u met garantie , tot maand ( afhankelijk van de aanschafprijs) alle drogers zijn . Wasdrogers MIELE BOSCH AEG SIEMENS met garantie en bezorgd!


Toon Cornelissen droger verkoop. Ons bedrijf zit gevestigd in het dorp gassel (grave).

U kunt bij ons terecht voor: reparatie van alle merken witgoed. Reparatie van al uw inbouwapparatuur. Ik ben onlangs mama geworden en ben op zoek naar een goedwerkende wasdroger die mij kan helpen door de bergen was heen te komen! Dus ben of ken jij iemand die in de omgeving Eindhoven woont en mij kan helpen om de bodem vd wasmand weer eens te zien? Neem dan aub contact op :) Ik zou er enorm blij . Gratis af te halen wasmachine en wasdroger van het merk Siemens, goed werkend.


Afhalen alleen mogelijk in weekend. Apparaten staan in vakantiechalet , nu geen foto beschikbaar. Ik ben op zoek naar oude niet gebruikende en kapotte spullen. Deze gebruikte wasdroger van het merk Bauknecht is uitgevoerd in de kleuren wit en geel en is daarmee een frisse verschijning.


Op Speurders vind je Miele T3wasdroger aangeboden. Wij zijn ook te vinden op Marktplaats. Zeer goede wasdroger met boekje. Gaat weg IBM aanschaf condensdroger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.