maandag 26 oktober 2020

Waterslot bosch wasmachine resetten

Test eens of er water uit de toevoerslang komt bij aanzetten (foto 3), zoniet, is deze slang defect. Waterslot wasmachine resetten. Een waterslot op je wasmachine beschermt je tegen waterschade wanneer de wasmachine onverwachts lekt.


Waterslot bosch wasmachine resetten

Er zijn verschillende soorten. Wat betekent de Ffoutmelding van mijn Bosch wasmachine ? Dit kan duiden op water in de . Mijn wasmachine geeft de storingmelding schoonmaken van de zeven. Zonder water gaat de machine niet aan de gang, probeer de machine eens te resetten want hij blijft in een onaf gemaakt programma hangen. En nu, dit is eigenlijk de 1e afbeelding. Na gezeligge kaasfondue is de vaatwasser afgeslagen omdat de kaas de afvoer bedekte.


De waterstop werkte prima maar nu krijg ik de waterstop niet meer aan de. De aquastop waterbeveiliging (de waterstop ) is ingeschakeld. Is dat het geval plaats dan een paar boeken of plankje onder de voorpoten van de wasmachine , zodat al het water weg kan. Wanneer heb je deze beveiliging nodig?


Waterslot bosch wasmachine resetten

Stel, je wasmachine staat op zolder. Info over resetten bosch wasmachine. Resultaten van zoekmachines!


Een aquastop of waterslot is een beveiligingsklep die de watertoevoer naar een waterverbruikende machine afsluit als er lekkage wordt vastgesteld. Typisch gebruik in het huishouden is als extra afsluiter op een toevoerleiding voor een wasmachine of afwasmachine om waterschade door overstromingen bij een lekkende . Rood betekend dat de beveiliging van de slang actief geworden is. Ik weet niet of je dit kunt resetten of dat je de slang leeg kunt laten lopen door hem op de kop te houden.


Waterslot bosch wasmachine resetten

Het is een vaker terug kerend probleem wasmachine stopt dan midden in een programma en doet dan niks meer. Monteur van firma waar we hem gekocht hebben kon ook niet specifiek iets vinden en na ressetten deed hij het gewoon weer. Nu weten we niet meer hoe de code uit te lezen maar . RESETTEN BOSCH MAXX MAXXen LOGIXX modellen: -Deur dicht - Programmaknop op nul -Draai Programmaknop op onderste stand (= op bij uurwerk)seconden wachten. Sindsdien geeft de vaatwasser de code Eaan en blijft het lampje bij het kraan- symbool knipperen. Ook probeert de vaatwasser om de paar minuten water weg te pompen, wat er niet meer in zit.


Volgens mij is de waterstop gaan werken omdat er ergens water zit waar het niet hoort. Als deze stop kapot is zal deze vervangen moeten worden. Vaak zit deze stop ingebouwd aan de achterkant van de wasmachine.


Als dit inlaatventiel kapot is kan er geen . Hier onder vindt u een lijs met de meest voorkomende Bosch Siemens wasmachine foutcodes zodat u snel en eenvoudig het defect aan uw wasmachine kunt achterhalen en verhelpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.