maandag 26 oktober 2020

Wijnopener graveren

Wijnopener graveren

Dit kelnersmes is gemaakt van hoog kwaliteit roestvrij staal en echt olijvenhout. Dit geeft het kelnersmes een stijlvol en strak design. Dankzij het slanke ontwerp ligt de kurkentrekker goed in de hand. Maak de kurkentrekker van Laguiole extra persoonlijk door een naam of datum in te graveren. Dit doen wij dezelfde dag en.


Wijnopener graveren

Een mooi relatiegeschenk is deze 4-delige wijnopener gegraveerd met naam, tekst of logo. Kom kijken in onze webshop voor meer geschenken voor relaties. Stop met zoeken en kom naar Etsy, het platform waar verkopers uit de hele wereld hun creativiteit laten zien met handgemaakte en vintage producten! Op Etsy vinden kopers als jij duizenden unieke en betaalbare gegraveerde kurkentrekker ! Sommeliersmes met kurkentrekker en foliesnijder. Laat het sommeliersmes graveren met een tekst, naam of datum naar keuze.


Het graveren van de grotere champagneschalen is niet mogelijk vanwege . Verras uw medewerkers of relaties met een exclusieve kurkentrekker of luxe wijnopener. Wijnaccessoires bedrukken. Onze artikelen zijn zo goed als allemaal bedrukbaar. Wenst u een gedetailleerde.


Wijnopener graveren

Beste kurkentrekker voor oude wijnen, heel kwetsbare kurken verwijderen, openen oude wijn, Gitano cork-puller, speciaal voor oude kurken, Ghidini, € en snelle levering uit voorraad. In deze rubriek vindt u allerlei openers. Speciaal voor wijnflessen, bierflessen, etc. U kunt de flesopeners en kurkentrekkers in de meeste gevallen bedrukken of lasergraveren met een logo of reclame.


Voor de echte wijnliefhebber is dit een leuk relatiegeschenk. Ook leuk voor eigenaren van wijnshops of -winkels om vaste . Kies dus snel voor een kelnersmes graveren of een kurkentrekker graveren ! Een luxe wijnkist graveren vaks inclusief accessoires. De wijnkist is van bamboehout, heeft vak en is 4-delig (o.a. een wijnopener en accessoires voor het sluiten en schenken van wijn).


Een origineel cadeau waarbij u een volledig eigen ontwerp kunt maken dat gegraveerd. Kurkentrekker relatiegeschenken. Mondial Gifts biedt een groot assortiment aan van kurkentrekkers met opdruk van uw logo. Hier een greep uit het aanbod rond kurkentrekkers.


Bedrukte kurkentrekkers brengt uw logo overal. Vind u niet meteen de kurkentrekkers wat . Omdat de kurkentrekker relatiegeschenk compact van formaat is, doet deze het erg goed als weggever op beurzen en andere evenementen. U kunt de kurkentrekker bedrukken met uw logo, waardoor u automatisch profiteert van een grotere naamsbekendheid. Een wijnopener bedrukken of graveren is al zeker een goed . Vanaf € gratis verzending.


Uw leatherman laten graveren met een persoonlijke boodschap! Voeg dit artikel toe aan je winkelwagentje als je je bestelling wilt laten graveren. Het Opinel zakmes met houten handvat. Een beroem maar toch heel goedkoop zakmes voor dagelijks gebruik. Wij drukken uw logo of tekst op het kelnersmes volgens uw huisstijl in elke gewenste kleur.


Ontbrekend: graveren Spullengraveren. Trofee- en graveringsbedrijf › Spullengraveren. Wij kunnen bijna alle materialen graveren ! Glas, rvs, metaal, hout en kunststof,. Breng licht in de donkere dagen voor. Tip 4) Prachtig gegraveerde wijnglazen, wijnkistjes, wijnkoelers of wijnopener -sets.


Wijnopener graveren

De kurkentrekker bestaat uit twee hefbomen en roteert maal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.