woensdag 28 oktober 2020

Wc schoonmaken vaatwastablet

Wat mij betreft een onderschat blokje. Het wonderblokje met een samenstelling van schoonmaak -, glans- en onthardingsmiddel wat je normaal gesproken gebruikt voor het schoonmaken van je vuile vaat in de vaatwasmachine heeft namelijk nog veel meer toepassingen! Tip 5: Doe een vaatwastablet in de wc.


Leg er een vaatwastablet in en laat deze een nachtje inwerken. De kalkrand is de volgende ochtend als sneeuw voor de zon verdwenen! Zo doet mijn sopmevrouw het wel, ze doet een vaatwastablet onderin en giet er een waterkoker met heet water in, half uur laten inweken en dan schrobben.


Ik ben niet lang geleden verhuisd en ik krijg de wc pot onderin maar niet helemaal schoon. Gewon savonds rustig een fles schoonmaakazijn (minder dan cent) er rustig ingieten, volgende chtend borstelen en klaar. Kokend water erin gooien en meteen daar achteraan een vaatwastablet. Kalk in toiletpot wegkrijgen.


Wc schoonmaken vaatwastablet

Meer resultaten van forum. Toilet schoonmaken doe je zo! Een mengsel van borax en citroensap zorgt ervoor dat je hardnekkige vlekken kunt verwijderen uit de wc pot. Laat het even goed intrekken en borstel vervolgens de vieze plekken wek.


Zwarte aanslag in de closetpot kun je aanpakken . Kunststof thee- of koffiebekers krijg je weer fris door een tablet Steradent of een vaatwastablet in warm water in de beker op te lossen en dit zo een dagje te laten staan. Eventueel herhalen als dat nodig is, aldus Rosti Mepal, producent van kunststof bekers en serviesgoed. Ook voor het schoonmaken van . Als je je toilet snel wilt schoonmaken , dan kun je ook hier gebruik maken van een pellet voor de vaatwasser.


Je zult zien dat deze truc heel effectief is. Vlekken door koffie of thee kopjes. Gelukkig zijn er verschillende handige tips voor. De laatste tip geeft na een paar dagen resultaat. Mama en Zo tip: Vind je het moeilijk om elke . Ik heb gehoord dat als je je toiletpot blinkend schoon wilt krijgen, je een vaatwastablet in kokend water moet oplossen, in de toiletpot gieten en in laten weken.


Resultaat: blinkend schoon toilet. Later hoorde ik dat je daarmee de glazuurlaag kunt aantasten. Heeft iemand hier ervaring mee? Dit heb je nodig (voor schoonmaakbeurten ). Los een tabletje op in warm water en giet het goedje in je toilet. Doorspoelen en je toilet blinkt weer!


Wc schoonmaken vaatwastablet

In plaats van een vaatwastablet en water kan je hetzelfde doen met wat azijn. Laat het een nachtje intrekken en spoel de bak de volgende dag schoon. Paar keer doorspoelen en klaar! Ken jij nog meer handige tips met vaatwastabletten ? Enne ff snel de wc schoonmaken ? Je neemt er in een handomdraai de bril e. Als je je magnetron schoon wil maken, doe een bakje water met een vaatwastablet in de magnetron en . Vaatwastabletten zijn hartstikke multifunctioneel.


Schoonmaken van de frituurpan. Je frituurpan schoonmaken is een verschrikkelijke klus, maar met dit trucje iets minder. Vul de binnenpan van de frituur voor driekwart met water en voeg een vaatwastablet toe. Hang het mandje in de binnenpan . Tips: Kalkaanslag in het toilet?


Leg op de plaatsen waar kalkaanslag zit wc - papiertjes die doordrenkt zijn met schoonmaakazijn. Laat een nacht inwerken en spoel het toilet daarna door. Vuil onder de waterspiegel? Doe een kunstgebitreinigingstablet of vaatwastablet in het toilet en laat een nacht goed weken.


Wist je dat je vaatwastabletten voor heel veel lastige schoonmaakklusjes kunt inzetten? De frituurpan wordt weer blinkend schoon en het werkt goed tegen aangekoekte pannen. Dure middeltjes zijn verleden tijd.


Wc schoonmaken vaatwastablet

Een flinke scheut schoonmaakazijn in laten trekken en dan goed borstelen is een verantwoorde manier als je het milieu hoog in je vaandel hebt staan. Is het milieu voor jou wat minder belangrijk dan neem je chloor (bleekmiddel). Zelf neem ik altijd WC reinigingstabletten.


Die koop ik altijd bij het kruidvat. Het is erg belangrijk om voor het reinigen van de wc een apart doekje te gebruiken, gebruik dus niet hetzelfde schoonmaakdoekje die men ook gebruikt om bijvoorbeeld de. Voor veel dure schoonmaakmiddelen zijn goedkope huismiddeltjes te vinden die exact hetzelfde resultaat geven.


Ook kun je dure vaatwastabletten gemakkelijk vervangen door theelepeltjes soda in het vakje voor de vaatwastabletten te doen. Pak een pakje baking soda, ook wel bekend als zuiveringszout. Strooi dit door de wc pot en giet hier azijn op.


Er ontstaat nu een chemische reactie, het begint namelijk lichtelijk te borrelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.