maandag 26 oktober 2020

Whirlpool diepvries handleiding

Whirlpool diepvries handleiding

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Deze functie kan gebruikt worden om energie te besparen. Volg de instructies in de Beknopte handleiding om de functie in of uit te schakelen.


Whirlpool diepvries handleiding

Twee seconden na activering van het Smart Display gaat het display uit. Om de temperatuur aan te passen of andere functies te gebruiken . Dit apparaat moet volgens wettelijke voorschriften geaard worden. De fabrikant aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventueel letsel aan personen, dieren of voor schade aan voorwerpen die veroorzaakt.


De gebruiksaanwijzing wordt met uw product meegeleverd. U kun hier ook de digitale gebruiksaanwijzing downloaden. Om uw gebruiksaanwijzing op te zoeken, voert u het typenummer van uw apparaat in. Het rode lampje gaat branden, en er klinkt.


Druk gedurende seconden op de knop om het apparaat in of uit te schakelen. In de Stand-by verschijnen enkele streepjes op het display. Opmerking: door deze handeling . TEMPERATUUR DIEPVRIES -toets. Gezondheid en Veiligheid en de gids voor.


DANK U WEL VOOR UW AANKOOP VAN EEN WHIRLPOOL. Voer de 12-cijferige NC-code (85….) of het servicenummer in, die u vindt op de typeplaatje . Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u gratis terecht bij Repair . Whirlpool AFB 6AP Vriezer.


Whirlpool diepvries handleiding

Vind de gebruiksaanwijzing van uw Bauknecht apparaat in slechts enkele kliks. Indien u echter de gebruiksaanwijzing niet meer vindt, kunt u hier een nieuw exemplaar downloaden. ZOEK EEN GEBRUIKSAANWIJZING.


Natuurlijk kunt u ook de . Vergelijk vriezers, o. Bestel direct voor de laagste prijs. NIEKE 6TH SENSE FRESH CONTROL TECHNOLOGIE. Diepgevroren voedselpakketten kleven niet langer aan elkaar, etiketten blijven altijd leesbaar en de etens. Lees de instructies aandachtig voordat u. Het hele product (zowel koel- als diepvriescompartimenten ) kan worden ingeschakeld door deze toets. De laatste ingestelde waarde wordt aangegeven op de interface.


Druk deze toets in om het apparaat uit te schakelen. Een geluidssignaal zal de omschakeling naar uit van het product. Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.