woensdag 11 november 2020

Wijnrek bouwen

Doe het zelf: maak je eigen wijnrek met Praxis! Wil je een keer een creatief wijnrek maken? Zelf een wijnrek maken – met de stap-voor-stap-handleiding van HORNBACH! Handleiding met checklist voor materiaal en gereedschap.


Een EuroCave wijnrek wordt handmatig vervaardigd door specialisten, die met gedegen vakkennis en oog voor detail iedere wijnrek bouwen volgens uw specificaties. Hoe kun je een wijnrek maken?

Een wijnrek kun je zelf maken met deze tips en wijnrek bouwtekening. Voor de wat minder gevorderde doe-het-zelvers onder ons hebben we vandaag een leuk idee om je doe-het-zelf-carrière mee te beginnen, een wijnrek. Je omgeving zal diep onder de indruk zijn en jij kan dit bijna niet . Wijn moet liggend bewaard worden en daarvoor is een wijnrek ideaal. Ontdek hier het stappenplan om zelf een wijnrek te maken. Niet gevonden wat u zoekt?


We kunnen u vast toch verder helpen en plaatsen eventueel de door u gewenste producten online. Alle producten uit deze categorie worden gratis verzonden voor bestellingen vanaf €50. Richt zelf in korte tijd een praktische wijnkelder in.

Met de KERA wijnrekstenen is dat geen enkel probleem. Met de verkrijgbare modellen is er voor vrijwel iedere ruimte een passende oplossing te bedenken. U kunt uiteraard simpelweg een wijnrek bouwen maar ook een scheiding. In dit flessenrek kun je tot favorieten wijnen in opbergen. De wijnflessen worden liggend opgeslagen.


Hierdoor blijven de kurken vochtig en blijft de wijnfles luchtdicht gesloten. Het wijnrek is gemaakt van wa. Living Edge geleverd met een trappetje, zodat jij ook bij de allerhoogste flessen kan. Daarnaast zitten er spotjes aan de achterkant waardoor jij ook bij schemerduister het etiket kunt lezen.


Zal toch zonde zijn als je een foutje in het jaartal maakt, vind je niet? Het bouwen duurt weken en . Ik wil een wijnrek maken en ben op zoek naar een bouwtekening en tips. Ik ben van nature niet zo handig, dus graag niet te moeilijke bouwwerken.


Er is plaats voor ongeveer flessen wijn. Met deze delen bouwt u gemakkelijk uw eigen wijnrek. Bouwen tot een hoogte van circa meter is daarbij geen enkel probleem.


De delen apart hebben een hoogte van cm. Of je nu een wijnliefhebber of een verzamelaar bent. Dit wijnrek van Bar Professional is dé juiste keuze!

In dit gecombineerde wijnrek van hout en metaal kun je eenvoudig heerlijke flessen wijn opslaan. Met behulp van enkele verbindingsstukken heb je de mogelijkheid om het wijnrek uit te bouwen zo hoog en breed als . Dankzij het modulaire design zijn de Vinocarium wijnbewaarsystemen naar eigen wens op te bouwen en daardoor even uniek als uw eigen wijncollectie! Naast het magnifieke design, zorgt dit intelligente wijnbewaarsysteem ervoor dat de wijn direct schenkklaar is.


Door de optimale hoek waarin de flessen geplaatst. Wijnrek flessenModulair op te bouwen wijnrekken van hout en gegalvanisee. Eenvoudig en doelmatig stapelsysteem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.