woensdag 17 maart 2021

Woca kleurenkaart

Woca kleurenkaart

Om een grote opfrisbeurt uit te stellen eens per kwartaal dweilen met Olieconditioner. Natuurzeep vormt een beschermende laag op het oppervlak. De speciale samenstelling van de oliën zorgt er voor dat de vloer blijft ademen. Voor het kleuren en beschermen . Een WOCA geoliede vloer is daarom veerkrachtig en duurzaam en behoudt zijn natuurlijke eigenschappen.


Woca kleurenkaart

WOCA vloerolie wordt geleverd in diverse kleuren en varianten en is geschikt voor alle houtsoorten. Buitenhout Olie, Verf, Reiniging. Exterior Oil is sneldrogend en heeft een matte, natuurlijke uitstraling. De kleurolie kan rechtstreeks op het onbehandelde hout aangebracht worden en geeft een vuil- en waterafstotend laagje. Kleurolie is verkrijgbaar in verschillende kleuren.


Dankzij de speciale pigmenten is het oppervlak lang beschermd. WOCA Color Oil kan rechtstreeks op het onbehandelde hout aangebracht worden en geeft een vuil- en waterafstotend laagje. Verkrijgbaar in kleuren.


Woca kleurenkaart

Gratis verzonden vanaf € 2= uit voorraad. Woca colour oil, populaire kleuren voor op de houten vloer. Makkelijk te verwerken, en een hoge slijtvastheid. Woca Kleurenwaaier kleurolie binnen een kleurenwaaier bestaande uit stukjes hout met alle leverbare kleuren van de Woca kleurolie voor binnen.


Uw vloer behandelen met een van de negen kleuren WOCA Diamond Oil? In slechts zes stappen heeft u uw vloer behandeld en is deze beschermd tegen vuil en vocht. Aan de hand van grote eiken vloerenplanken hebben wij geïnteresseerden laten zien welke kleurencombinaties kunnen worden gemaakt met de producten van WOCA.


Een van de stellingen liet de mogelijkheden van WOCA Diamond Oil zien: een prachtig overzicht van negen kleuren die menigeen versteld deed staan . Woca Colour Oil 1Light Brown kleurt en beschermt het hout. In kleuren verkrijgbaar. Bestel eenvoudig en snel!


Hier bestelt u direct online de Woca onderhoudsproducten voor uw vloer. We leveren onder andere de Woca Olieconditioner en de Woca onderhoudsolie. In kleuren beschikbaar! Kant-en-klaar, Ja (1-component).


Woca kleurenkaart

Hoeveelhei Liter. Beloopbaar na (uur), 48. Uitgehard na (dagen), 2. Voldoet aan VOS-wetgeving, ja. Vandaag bestellen voor 16:uur, morgen in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.