maandag 15 maart 2021

Woca werkbladolie wit

Woca werkbladolie wit

Op werkdagen 17:uur besteld = morgen in huis! Wordt gebruikt voor de basisbehandeling en verzorging van keukentafelbladen en meubelen. Voor tafel- en keukenbladen en meubels. De olie laat de kleurnuances van het hout mooi uitkomen.


Woca werkbladolie wit

Werkblad Olie naturel geeft donkere houtsoorten een gouden tint. De witte variant geeft het hout een lichte tint. De olie zorgt voor een sterk water- en vuilafwijzend oppervlak.


Daarnaast behoudt het de natuurlijke kleurnuances van het hout. De olie geeft een sterk, water- en vuilwerend oppervlak. Werkbladolie - krachtige bescherming tegen water, vuil en vet. Voor donkere houtsoorten zoals mahonie, merbau, teak, kersen e. Hierdoor krijgen houten oppervlakken, bv.


Woca werkbladolie wit

Dit geeft een warme, diepe gloed. Dit zorgt voor een vuil- en waterbestendig oppervlak op. Beperkte of geen voorraad. Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW . Koop nu deze unieke Tweedehands.


Verkrijgbaar in naturel en wit. Woca werkbladolie wordt gebruikt als basisbehandeling voor keukenbladen en tafels. Woca Werkbladgel zit in een handige tube en is geschikt voor behandeling van houten werkbladen, tafelbladen of meubelen. Ook het onderhoud gebeurt met deze gel, die na droging voor een slijtvaste bovenlaag zorgt. Schrijf je eigen review . Dit product kan geleverd worden via volgende levermethodes: Pakjesdienst.


Woca werkbladolie wit

Details woca werkbladolie wit 7ml de woca werkbladolie. Speciale aanbieding op marktplaats. Werkbladenolie wordt toegepast op onbehandelde of eerder met olie behandelde houten oppervlakken. Dringt diep in het hout en maakt het hout sterk waterafstotend.


Naturel zorgt voor kleurverdieping op donker hout. Leverbaar in naturel en wit. Wit zorgt voor een frisse uitstraling aan lichte of licht ingekleurde . Werkbladgel naturel geeft donkere houtsoorten een warme gloe terwijl Werkbladgel wit het hout een mooie lichte gloed geeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.