woensdag 31 maart 2021

Woca olie droogtijd

Woca olie droogtijd

Tijdens de droogtijd (ongeveer minuten) de vloer niet betreden. WOCA zeep en de aanvullende WOCA onderhoudsproducten voor het beste resultaat! Door regelmatig te wissen wordt de vloer niet alleen gereinig maar wordt bij . Masterolie kan zowel handmatig als machinaal worden gebruikt als basisbehandeling voor hout. Masterolie naturel wordt meestal gebruikt voor donkere houtsoorten, terwijl Masterolie wit gebruikt wordt om het lichte oppervlak van lichte, evt. Met liter onderhoudsolie kunt u ongeveer 35mbehandelen.


Voor een optimaal resultaat, de vloer eerst reinigen met Woca intensief reiniger, hiermee verwijdert u eerst al het vuil van uw vloer. De Woca onderhoudsolie heeft ongeveer een droogtijd van uren. Als u uw houten vloer of ander houten oppervlak een . Levertijd: tot werkdagen. Door het te combineren met voorbehandelingen, zoals logen, ontstaan veel nieuwe kleurmogelijkheden. Zorg ervoor dat de vloer egaal geschuurd is (eindkorrel schuurnet 100) en stof- en vetvrij.


Reinig na het schuren de vloer altijd heel licht met een vochtige doek met WOCA Intensief- reiniger en water (verhouding 1:40). De vloer moet volledig droog zijn voordat u met oliën begint. Werk bij voorkeur bij een temperatuur van . Reinig de vloer met behulp van een WOCA WRINGMOP en verdunde. WOCA INTENSIEFREINIGER (verhouding op 40), in de lengterichting van de houtvezel. Vooraleer af te werken voldoende droogtijd in acht nemen.


WOCA Masterolie Naturel wordt meestal gebruikt voor donkere houtsoorten, terwijl WOCA Olie Wit gebruikt wordt om het lichte oppervlak van. Droogtijd : na 6-uur boenen, na ±uur beloopbaar. Onderhoudsolie - voor het opfrissen van geoliede vloeren.


Naaldhoutloog – met witte. C (het hout moet volledig droog zijn) worden ingeolied met Olie voor. Instructie om op een onbehandelde houten vloer olie aan te brengen. Daarmee verwijdert u eerst al het vuil op uw vloer. Houten vloeren zelf in de olie.


Om Woca Kleurolie toe te passen dient u de vloer egaal te schuren (met een eindkorrel schuurnet 100) en stof- en vetvrij te maken. Na het schuren de vloer heel licht reinigen met een vochtige doek van Woca Intensiefreiniger en water ( verhouding is 1:40). Voordat u met oliën begint moet de vloer volledig . Dit gebeurt op regelmatige basis met Natuurzeep. Na verloop van tijd is er een groot onderhoud nodig om het hout opnieuw voldoende te verzadigen. Deze olie dient men in twee lagen aan te brengen.


De olie maakt uw vloer weer vuil- en waterafstotend. Woca Masterolie is een basisolie voor onbehandelde houten vloeren. Het is makkelijk te verwerken voor de particulier en is vrijwel aanzetloos. Het is te verkrijgen in twee kleuren, naturel en wit.


Woca olie droogtijd

Bedenk wel dat de droogtijd dagen is. Exterior Oil is sneldrogend en. Dus hou het weer in de gaten want het mag niet nat worden. Voor zachte houtsoorten zoals bijvoorbeeld grenen wordt aanbevolen om eerst laag onderhoudsolie naturel aan te brengen om een gelijkmatig resultaat te krijgen.


De olie aanbrengen met een kwast in een dunne en egale laag op schoon hout. Herhaal de behandeling als het hout niet verzadigd lijkt na de eerste behandeling. Laat de olie gedurende max. Nadien de overtollige olie droogwrijven met katoenen doeken.


Schud de bussen grondig voor en tijdens gebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.